Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Zdislava Tělupilová se zaměřuje na alternativní medicínu, zdravou stravu a ozonoterapie.

Ordinace: - zubní lékař, zubař. Stomatolog, dentista. Stomatologická ambulance. Služby v rámci oboru praktické zubní lékařství. Zubní laboratoř: - E+E (estetické a elastické) protézy, tj. zhotovování vysokojakostních bezkovových pevných i snímacích zubních náhrad.

Ordinace, služby: - klinická a dopravní psychologie - Klinická psychologie dětí i dospělých - dopravněpsychologické vyšetření - psycholog

Mainer, s.r.o. provozuje urologickou ordinaci.

Služby: - lékárna Pobočka: Náměstí Míru 21 Hustopeče nad Bečvou Tel.: 581 626 171

Zdravotnické zařízení: - gynekologická ambulance - chirurgická ambulance - úrazová ambulance.

Provoz rehabilitačního centra. Nabídka cvičení pro nastávající maminky či kondičního cvičení. Karolinka – Nábřežní ul. – tel. 571450014, 774332247.

LOGOPEDIE Vsetín s.r.o. provozuje ambulanci klinické logopedie a zaměřuje se na poruchy řeči.

MUDr. Ivana Kundrátová provozuje oční estetickou kliniku a zaměřuje se na oční víčka, zákaly, estetiku, dioptrické vady a nemoci sítnice.

UROAMB-Klatil s.r.o. provozuje urologickou ordinaci a zaměřuje se také na andrologii.

Služby v porodní asistenci - edukační činnost v těhotenství - individuální příprava k porodu - doprovod u porodu ve zdravotnickém zařízení - péče o ženu v šestinedělí - kojení

MUDr. Josef Sehnal provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Komplexní stomatologická péče. Odborné zubní ordinace: Stomatochirurgie a dentální implantologie, estetická stomatologie, protetika CEREC, dentální hygiena

Mgr. Rostislav Skýpala se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a ergonomii.

Fyzioterapie při akutních i chronických bolestivých stavech a potížích pohybového aparátu - rehabilitace v rámci neurologických diagnóz včetně míšních lézí - dětská psychomotorická poradna - odborná rehabilitace kojenců i starších dětí - rehabilitace u dětí s centrální koordinační poruchou včetně DMO Dětská ...

MUDr. Eva Sasáková s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.