Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Prodej - doplňky stravy Dodávka - zdravotnické potřeby pro zvířataporadna pro zvířata Dodávka - zdravotnické potřeby pro zvířata Provoz - poradna pro lidi i zvířata.

Pracoviště pro malá zvířata se zaměřením na chirurgii a ortopedii - interní vyšetření - vakcinace - stomatologie - mikroskopické vyšetření - operační sál - RTG

Veterinární ordinace, hospitalizace: - pejsi, kočky, ještěři - prohlídky zvířat, preventivní vakcinace - tetování - čipování RFID v souladu s ISO normami - stomatologické vyšetření, ošetření zubního kamene ultrazvukem, preventivní stomatologická péče - RTG vyšetření - USG vyšetření - EKG vyšetření - ošetření Bionic lampou / urychlení ...

Veterinární poradenství a laboratorní diagnostika pro malá zvířata a pro chovy hospodářských zvířat po celé České republice i na Slovensku. Služby: - import veterinárních léčivých přípravků pro malá i velká zvířata, krmných doplňků, dezinfekčních a technických prostředků - laboratorní diagnostika akreditovaná dle EU - výroba autogenních ...

Veterinární ošetřovna. Specialista oftalmolog, kompletní péče o malá zvířata, RTG, EKG, sono, laser, ultrazvuk na zuby, endoskopie.

Zdravotnictví: -veterinář, všeobecná veterinární medicína psů a koček: -chirurgie, ortopedie -poradenství. Služby: -prevence, diagnostika, terapie -identifikace zvířat: -čipování, tetování.

Veterinární klinika: - komplexní klinická péče - laboratorní servis - hospitalizaci malých i velkých zvířat - vlastní (hlavní) vyšetření - EKG, RTG, ultrazvuk, biochemické, hematologické, urologické, parazitologické, vyšetření krmiv a acidobazické rovnováhy - vyšetření doplňující - mikrobiologické, serologické a imunologické. Další ...

Veterinární klinika. Veterinární lékař, veterinář, veterina, zvěrolékař. Komplexní veterinární služby pro malá (psi, kočky, drobní savci) a exotická zvířata. RTG, vyšetření, ultrasonografie, chirurgie, veterinární porodnictví a gynekologie.

Praktický veterinární lékař. Veterinární služba.

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Veterinární ordinace: - interní medicína - dermatologie - neurologie - kompletní vyšetření krve, moči a trusu - prevence - očkování.

Veterinární lékař, veterinář, veterina.

Kvalitní veterinární péče zaměřená především na psy, kočky a drobné savce. Možné je ošetření pacienta v pohodlí domova i objednání na určitou hodinu v ordinaci. Prodej chovatelských potřeb a krmiv.

Veterinární ordinace: -preventivní a léčebná činnost -vakcinace -RTG vyšetření -ultrazvuk na zubní kámen -sonografie -chirurgie -interna -laboratoř. -prodej krmiv

Veterinární ambulance - pro psy, kočky, exotické ptáky a drobná zvířata - výjezdová veterinární služba

Veterinář, zvěrolékař. Ordinace Pečky: V.B. Třebízského 292