Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

server registru zvířat označených mikročipy

Provádíme kompletní preventivní, léčebnou a diagnostickou veterinární péči. Provozujeme salon pro psy a kočky..

Veterinární ordinace. Zabýváme se zde interní medicínou, klinickou a laboratorní diagnostikou, preventivní medicínou, zobrazovacími metodami (RTG a ultrasonografie), chirurgií měkkých tkání, akutní medicínou, dermatologií, preventivní stomatologií, gynekologií, andrologií, urologií, porodnictvím, diagnostikou a terapií dalších orgánových soustav..

Nabízím služby v oblasti prevence a léčby chorob plazů. Ošetřuji i psy, kočky a jiné savce.

Veterinární služby pro malá zvířata a plazy - prevence, diagnostika (RTG, laboratoř, cytologie), terapie (chirurgie, zubní ultrazvuk, chemoterapie), čipování, krmiva.

Veterinární klinika, zubní ultrazvuk, sonografie, RTG, EKG, chirurgie.

Komplexní veterinární služby pro zvířata - RTG, sono, laser, zubní ultrazvuk, čipování, prodej krmiv, posuzování DKK a DKL.

Veterinární nemocnice Libuš je zařízením s NONSTOP provozem a hospitalizační částí..

Veterinární klinika. Služby: -preventivní péče - očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky -péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: -kastrace -operace v dutině břišní -ortopedické operace včetně řešení -zlomenin kostí -kožní -oční -stomatologie, odstranění zubního kamene ...

Veterinární ambulantní péče o malá zvířata u Vás doma v Praze a okolí. Preventivní a léčebná péče, čipování, čtení čipů, očkování, odčervení, drobné operační úkony.

Komplexní veterinární péče pro malá zvířata.

Nabídka veterinární léčebné a preventivní činnosti, prodej krmiv pro psy a kočky.

Všeobecná veterinární praxe malých zvířat se zaměřením na chirurgii a ortopedii.

Veterinární nemocnice - komplexní péče možnost objednání - hospitalizace - laboratoř