Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Činnost: - léčba pohybového aparátu koní a psů pomocí buněčných terapií.

Veterinární klinika Pod pramenem. Veterinární ordinace.

Veterinární klinika. Služby : -preventivní péče -očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky -péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: -kastrace -operace v dutině břišní -ortopedické operace včetně řešení -zlomenin kostí -kožní -oční.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Velkoobchod a maloobchod

Veterinární klinika nabízí odbornou veterinární péči zajištěnou zkušeným veterinárním týmem za pomocí moderních přístrojů a vybavení. Rozsáhlé možnosti diagnostiky, plně vybavený operační sál. Krátkodobé i dlouhodobé hospitalizace. Pohotovost.

Veterinární klinika Břevnov Zajišťuje kompletní poradenskou, preventivní a léčebnou službu pro Vaše miláčky. Veterinární klinika Břevnov nabízí: RTG a skiaskopie Sonografie Endoskopie EKG Laboratorní diagnostika Alergologické testy a imunologické testy Inhalační anestezie a pooperační hospitalizační boxy Stomatologická péče ...

VETERINÁRNÍ KLINIKA. -preventivní medicína -interní medicína -nemoci plazů (želvy, ještěři, hadi) -kvalitní přístrojové a laboratorní veterinární vyšetření zvířat a plazů. KOMLEXNÍ VETERINÁRNÍ PÉČE. Interní medicína: -kardiologie, EKG* -alergologie -neurologie -endokrinologie -urologie.

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva Veterinární ordinace

Veterinární klinika, veterinární ošetření.

Veterinární ordinace: - komplexní veterinární péče Naše služby: - vakcinace - odčervení - čipování a tetování - vydávání pasů EU - atesty - zhotovení RTG DKK a DKL a posouzení u mnoha plemen - ortopedická poradna pro rostoucí zvířata - posuzování očních vad pro chov - těhotenská poradna vč. sonografie - ...

Veterinární klinika. Služby: - poskytujeme preventivní péči a léčbu psů, koček i drobných zvířat. Provádíme očkování, čipování a registraci čipů do databází. Vystavujeme pasy, provádíme chirurgické zákroky, SONO vyšetření, vyšetření krve, moči, mikroskopické a dermatologické vyšetření.