Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Činnost: - služby pro chovatele skotu - funkční a léčebná úprava paznehtů - veterinární péče a poradenství v chovech skotu

Služby: -veterinární klinika -veterinární ordinace -veterinární péče.

Služby: -veterinář, veterinární ordinace -ošetření malých zvířat, zejména psů a koček -chirurgické zákroky, vakcinace, RTG vyšetření a čipování.

Služby: -veterinární ordinace pro malá zvířata.

Služby: -veterinární klinika pro malá zvířata -možnost hospitalizace.

Služby: -veterinární ambulance. Velkoobchod, e-shop: -chovatelské potřeby -veterinární krmivo -veterinární dieta -kosmetika pro zvířata.

Útulek pro opuštěná zvířata je v Třebíči provozován od roku 1993. Je záchytným bodem pro opuštěné či týrané psy, kočky a pro volně žijící živočichy. Všechny další informace naleznete na internetových stránkách www.utulek-trebic.cz.

Veterinární činnosti Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Veterinární činnosti Smíšené hospodářství Lesní hospodářství a jiné činnosti v oblasti lesnictví

Služby: -stříhání-psi, pes-knírači.

Pohotovost (s příplatkem): -so 10-12 -ne 18-20. Služby: -veterinární pro malá zvířata (psi*, kočky, exoti, plazi, drobní hlodavci, obojživelníci) preventivní prohlídky vystavování osvědčení očkování léčebné léčba infekčních a neinfekčních onemocnění běžné chirurgické úkony ošetření ran břišní operace ...