Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Prodej, oprava: -invalidní vozíky -potřeby pro handicapované (zdravotně postižené), seniory, vybavení nemocnic.

Lékárna. Prodej léčivých produktů a zdravotnických potřeb.

Společnost TRHOŇ s.r.o. je distributorem zdravotnického materiálu, pomůcek a přístrojů pro veterinární praxi malých i hospodářských zvířat. V našem sortimentu najdete přístroje pro sterilizaci, anestezii, operační sety, chirurgické, ortopedické i stomatologické instrumentárium, jednorázové výrobky jako jsou ochranné oděvy, ústenky, břišní roušky a ...

E-shop: - masážní přípravky - tejpovací pásky - masážní stoly, židle - chladící přípravky, boxy - obvazy, náplasti

Prodej: -chirurgický šicí materiál. -chirurgické šicí jehly. -kožní lepidlo. -kolagenové produkty.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika -vybavení lékařských ordinací, operačních salů (přístroje, nástroje) -zařízení zubních ordinací a laboratoří včetně nábytku -přístroje pro ergometrii a spirometrii -horkovzdušné a parní sterilizátory -svářečky sterilizačních obalů -přístroje pro elektroléčbu, vodoléčbu -přístroje ...

Velkoobchod, e-shop - lékařská technika - AED defibrilátory - monitory životních funkcí - dezinfekční prostředky - infuze, injekční jehly - teploměry, glukoměry.

Prodej: - korekční abdukční bandáž Abdukční kalhotky MARWELL díky vložce z PU-pěny zajišťují správné polohování kyčelních kloubů děťátka a tím jejich zdravý vývoj.

Velkoobchod, prodej: - zdravotní materiál - zdravotnické a ortopedické výrobky - zdravotnický materiál - kompelizační pomůcky - zdravotní obuv - oxygenerátory - inkontinentní pomůcky - inkontinentní kosmetika. Pobočky - 8.00-17.00 hod: Zábřeh - Postřelmovská 1 Šumperk - Starobranská 14

Společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. Písek je výrobce, dodavatel a prodejce zdravotnických potřeb a pomůcek, které distrubuuje v rámci celé Evropy.

Společnost MEDIPHARMA CZ s.r.o. provozuje internetový obchod, e-shop, se zdravotnickým materiálem a potřebami, rehabilitačními a ortopedickými pomůckami a lékařskými nástroji.

Společnost Holzbecher, spol. s r.o. barevna a bělidlo Zlíč má dlouholetou tradicí v bělení a barvení přízí. Dále se naše společnost zaměřuje na výzkum, vývoj a výrobu nových biomateriálů pro zdravotnictví a také provádíme vývoj modifikace zejména celulózových vláken, přízí a textilií pro technické aplikace. Sídlíme na adrese Zlíč 104, Česká ...

Výroba, prodej: - kompresivní zboží pro sportovní a zdravotní účely.

Prodej: - kompaktní vzducho-kyslíkové inhalátory.

Distribuce: - prostředky pro korektivní dermatologii, kosmetiku - hyaluronové výplně, mezoterapie - jehly, kanily.

Distribuce, prodej - specializovná léčiva - zdravotnický materiál - zdravotnická technika.

Nabízíme pomůcky pro všechny stupně úniku moči, Inkontinenční vložky pro ženy TENA Lady a pro muže TENA for Men, plenkové a absorpční kalhotky Pants, Flex a Slip, vložné pleny Comfort a absorpční podložky TENA Bed na ochranu lůžka.

Výroba: - zdravotnické a diagnostické potřeby

Velkoobchod, prodej: -jednorázové plenky Baby Comfort -vlhčené hygienické ubrousky -anatomické pleny, podložky -inkontinentní pomůcky.

Dodávka, prodej: - zdravotnický, stomatologický materiál.

Výhradní dovozce hygienických potřeb firmy TZMO: - hygienické potřeby pro ženy a děti - inkontinentní pomůcky - zdravotnický materiál.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Ortotika - protetika individuální výroba - na míru : -bederní pásy, korzety -břišní pásy -stomické pásy -ortézy kolenní, hlezenní, zápěstní - měkké bandáže - individuální ortopedické vložky - speciální ortopedické vložky

Prodej světelné zdravotní techniky - světelný box - simulátor svítání.