Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

Prodej - zdravotnická obuv, materiál Privátní lékárna - zdravotnické čaje

Prodej, maloobchod, e-shop: -zdravotnické potřeby - pomůcky pro inkontinentní - pleny, vložky, podložky -na předpis lékaře -laboratorní potřeby -oděvy, textil pro zdravotníky (lékaře, sestry) -zdravotní obuv -masáže a relaxace. SÍDLO/DOMICILE AMS GLOBAL s.r.o. Černilov 43 50343 e-Mail: kancelar@amsglobal.cz ...

Lékárna. Maloobchod, prodej, e-shop: - léky - léčiva - zdravotnický materiál.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Centrální lékarna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Prodej, oprava, servis: - ortopedické vozíky i elektrické - standartní mechanické vozíky - rehabilitační kočárky - klozetová křesla a chodítka - sedačky a stoličky do vany - ostatní nespecifikované zdravotnické pomůcky. Zajišťuje: - zdravotnickou techniku na poukazy - záruční a pozáruční servis - poradenskou a konzultační ...

Výroba, prodej a servis separátorů amalgámu sedimentačního typu.

Zdravotnické zásobování Naše firma se zabývá prodejem zdravotnického materiálu. Jedná se o stomatologické kelímky, roušky, rukavice Sempercare, papírové ručníky, savky, injekční stříkačky, rukavice, tekutá mýdla, ochranné pláště, operační čepice, dezinfekční ubrousky. Naše zboží lze zařadit dezinfekční, hygienický, spotřební materiál.

Prodejna zdravotní obuvi a zdravotnických potřeb: - dětská zdravá obuv - zdravotní obuv pro dospělé - vložky do bot - oděvy pro zdravotníky a služby - lékařské nástroje - nástroje pro menikůru a pedikůru - kadeřnické nůžky - ortézy.

Pobočka. Maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby. -hole, berle, chodítka. -madla.

Prodej: - zdravotnického spotřebního zboží - lékařských nástrojů - diagnostických pomůcek - přístrojů - lékařského nábytku. Poskytujeme kvalifikovaný servis a poradenství.

Lékárna. Prodej, výdej: - léky, léčiva - zdravotnický materiál.

Lékárna. Prodej, výdej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby.

Maloochod s léčivými přípravky, doplňky výživy, vitaminové preparáty, léčebná kosmetika, zdravotnické potřeby.

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Prodej - kosmetika Prodej - doplňky stravy Prodej - zdravotnické potřeby Výdej - léky

-Zastavárenská činnost -Specializovaný maloobchod