Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - rybolov

Dagmar Bartoňová provozuje chovnou stanici.

Služby: -hotel pro kočky -chovatelská stanice koček

Výroba: -rostlinná -živočišná

Pěstování: -brambory -obiloviny. Chov: -zvířata.

Výroba: -rostlinná, živočišná.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Chov - drobná hospodářská zvířata

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská činnost, služby v zemědělství

Nákup, chov a prodej ryb a vodní drůbeže, organizování sportovního rybolovu.

Naše zemědělské družstvo se specializuje jak na rostlinnou, tak živočišnou výrobu. Chováme skot a zabýváme se prodejem telat k odchovu nebo k porážce. Pokud chcete nakoupit kvalitní sadbové brambory či konzumní, obraťte se na nás. Určitě budete spokojeni.

Zemědělský statek: Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - kravín Podmoklany - tel:569694726 - kravín Údavy - tel:569694824.

Zemědělské družstvo. Živočišná výroba - mléčná farma Vadín. Zpracování produktů rostlinné výroby a živočišné výroby. Farma: - Olešnice, Babice, Chlístov, Veselý Žďár, Perknov, Nová Ves u Světlé. Nákladní autodoprava.

Farma Votavových se nachází na Vysočině v obci Údolí a Zálesí u Horní Krupé uprostřed mezi městy Havlíčkův Brod a Chotěboř. Zabývá se chovem prasat, ovcí a skotu. Všechna zvířata jsou chována v souladu s jejich životními potřebami. Velký důraz je kladen na jejich spokojený život neboli "wellfare". Prasata jsou chována na slaměné podestýlce a ...

Služby v oblasti zemědělství lesnictví a myslivosti rostliná výroba, živočišná výroba Zájmový chov dančí a mufloní zvěře. Prodej, odlov: - živá lesní zvěř, zvěřina - daněk skvrnitý, muflon.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Agro Havlát, s.r.o. se zaměřuje na nákup a prodej zemědělských komodit, logistiku, spedici a poradenství v oblasti úprav a ochrany přírody.