Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Chovatelská stanice: - YORKSHIRE TERRIER - NĚMECKÁ DOGA MODRÁ

Chovatelská stanice Eufonia Psí salon. Služby: - úprava a stříhání psů - koupání, fénování, trimování, stříhání - prodej špičkového krmiva PURINA PROPAN - rozvoz krmiva zdarma až k vám domů.

Zemědělská výroba: -živočišná chov prasat. Družstvo producentů vepřového masa.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Zemědělská výroba, pěstování, chov. - norků, norek.

Zemědělství, zemědělská výroba: - živočišná výroba: - chov - skot, prasata, ovce - rostlinná výroba - pěstování zeleniny - služby zemědělskou technikou - velkoobchodní a maloobchodní prodej.

E - shop - canisterapeutické pomůcky - potřeby pro koně, koně, kozy - antiparazitika, desinfekce Farma - kozy - vietnamská prasátka Chovatelská stanice - FLAT COATED RETRIEVER - HOLANDSKÝ OVČÁK - CURLY COATED RETRIEVER Koně - chove-shop - potřeby pro koně E-shop - canisterapeutické ...

Chovatelská stanice - zajíc polní

Chovatelská stanice - psi - ŠPANĚLSKÝ MASTIN - chovní psi - chovné feny - štěňata

"chov - psi AKITA - INU ""ALMAJU"" FCI"

Ubytování - zemědělská usedlost - celková kapacita 30 lůžek - 2 - 4 lůžkové pokoje - kuchyňka - jízdy v kočárech - vyjížďky do terénů Agroturistika - dětské tábory na koních - jízdy v kočárech - vyjížďky do terénů Chov - společenští psi Chov - koně

Chovný pes - THAJSKÝ RIDGEBACK - BANDOG Prodej - krmiva pro psy a kočky - krmné maso

Chovatelská stanice - pes SHIH - TZU Úprava psů - koupání - stříhání - trimování - ošetření očí, uší, análních žláz, drápků