Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalační a stavební práce a chov morčat a papoušků.

Šlechtitelský chov kachen. Rozmnožovací chov slepic masného typu- pomalu rostoucí brojler Líhnutí drůbeže

Internetový prodej králíků, velkoobchod, maloobchod.Genetické centrum Hyla, chovná stanice Hyla, laboratorní králíci, jateční králíci.

Internetový prodej králíků, velkoobchod, maloobchod.Genetické centrum Hyla, chovná stanice Hyla, laboratorní králíci, jateční králíci.

Ekologická farma: - chov ovcí a koz - prodej luční seno - prodej jehněčího masa a kozího mléka

Kachní farma: - chov vodní drůbeže - líhnutí a odchov kachňat pro drobnochovatele - výkrm pekingských kachen a pečínkových hus. Rybářství: - odchov násady lipana podhorního.

Chovatelská stanice - ANGLICKÝ KOKRŠPANĚL Úprava psů

Výroba: - domečky pro křepelky, kuřata s voliérou - klece pro křepelky - odchovny na kuřata - králikárny - holubníky - rámky pro včelaře. Chov, prodej: - kuřata, křepelky.

Ekofarma Zelený kopec: - chov ovcí, ovce. Služby: - stříhání ovcí.

Chovatelská stanice, chov: - německá doga.

Včelařství, včelí farma, prodej: - včelařské potřeby - med - kosmetika - medovina

Klub chovatelů: - velbloudi z Jižní Ameriky - lama krotká, lama Alpaka.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Chovatelská stanice - BASSETHOUND - AUVERGNÉSKÝ OHAŘ

Motorest. Restaurace. Prodej: - zvěřina - ryby - uzené maso, klobásy, salámy. Dančí farma. Poplatkový lov trofejné zvěře.

Chovatelská stanice skotských teriérů.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Masérské, rekondiční a regenerační služby

Služby: -farma -rostlinná a živočišná výroba.

Chovatelská stanice - perské a exotické kočky

Chov, farma: - zabývající se chovem krmných myší - prodej živých hlodavců: myš, potkan, křeček, králík, morče, pískomil, osmák atd. - prodej hmyzu - prodej mraženého krmiva pro plazy: mražené myši, mražení potkani