Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Fajn krmiva Rakušan. Prodej, rozvoz, e-shop: -kvalitní a ověřené krmivo -suché krmivo -pamlsky, konzervy, granule -chovatelské potřeby pro psy. Služby: -výcvik psů -chovatelské služby.

Zemědělství. Výstavba, realizace: -vinice Pěstování švestek kovoobráběčství, obchodní zastoupení českých firem v Čínské lidové republice, Výroba, prodej: -víno značky Wine Dietrichstein www.wienedietrichstein.com švestek, slivovice, kooperace a zprostřetkování obchodů v Čínské lidové republice,

Nekuřácká restaurace, hospoda, pivnice: - možnost pořádání soukromé či firemní oslavy. Bezbariérový přístup. Bowlingové dráhy. Ubytování v penzionu: - 5x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí, klimatizací, vlastním sociálním zařízením - sprchou a WC. Bezdrátové připojení k internetu. Dětské hřiště ...

Prodej: - krmiva pro psy (Fitmin, Best Choice, Josera, Essentials, Taste of the Wild, Platinum), maso pro psy, prodej krmiv pro kočky, hlodavce a ptáky, chovatelské potřeby. Prodej - obojky (kovové, textilní, kožené, výcvikové) - vodítka - postroje - náhubky - misky - aporty, hračky - oblečení pro psovody. Sportovní výcvik ...

Zemědělská ekologická farma Kelníky: - chov masného skotu Gallowey a ovcí Charollais - prodej chovných jaloviček, býčků a jehňat. Hledáte dodavatele bio masa? Ekologická farma Kelníky se specializuje na chov masného skotu plemena GALLOWEY, bez tržní produkce mléka. Mezi hlavní bio produkty, které farma nabízí patří bio maso z vlastního ...

Maloobchod, prodej: -chovatelské, akvaristické potřeby -krmivo pro zvířata: -granulovaná krmiva, maso, salám pro psy a kočky -směsi pro králíky, nosnice, skot -travní směsi, semena. Chovatelská stanice: - belgický ovčák - rottweiler.

Hřebčín. Reprodukční centrum - tel. 576 771 711, 775 224 728. Chov, výcvik: - koně. Testační odchovny Skály a Buňov.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -obilniny. -živočišná: -skot.

Zemědělství. Chov, živočišná výroba: -masný skot. Pěstování, prodej: -ovoce -zelenina -ořechy

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Chovatelská stanice Pasecké údolí. Chovatelská stanice: -plemeno psa dobrman.

Služby: -dodávka genetiky - chovní býci -poradenství v oblasti skotu. Prodej: -rukavice pro dojiče.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Zemědělská, rostlinná a živočišná výroba.

Farma: - rostlinná výroba - chov skotu - chov slezských noriků.

Agroturistika. Jezdecká stáj: -vyjížďky na koních (i pokročilé v podhůří Hostýnských Vrchů) -výcvyk jízdy na koni -vodění dětí na poníku.

Kozí farma - chov zvířat kozy, ovce Chovatelská stanice - BORDER KOLIE

Prodej,výkrm,chov: -drůbež všeho druhu. Živá zvířata: -skot,prasata,koně ap. Farma: -Újezdec u Luhačovic tel.:57294838.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná - živočišná.

Práce: -obrábění kovů,kovoobrábění. Ekofarma. Zemědělství: -živočišná výroba - chov ovcí a skotu.