Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Jezdecký klub: -vyjížďky na koních -výcvik pro začátečníky -individuální vyjížďky do terénu -kombinované celodenní jízdy.

Služby: -ubytování -ustájení koní -svezení na koni -výuka jízdy na koni -výcvik koní -přeprava koní

Služby - vnitrostátní, mezinárodní přeprava koní a živých zvířat - pronájem přívěsů - výcvik koní - zprostředkování prodeje nebo nákupu koní Prodej - jezdecké potřeby

Chov, prodej - drezurní a parkurové koně KPWN - HOLANDSKÝ TEPLOKREVNÍK

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Služby: -chov koní -kurzy jízdy na koni -zajišťování plemenných hřebců -testace mladých koní -odchov hříbat -výcvik mladých koní -nákup a prodej koní.

Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Chov: -krávy bez tržní produkce mléka -koně pro sportovní a hobby účely.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Doprava: -speciální přeprava hospodářských zvířat a koní. Služby: -ustájení koní a tréning -úprava poznechtů skotu.

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Jízdárna, stáje: -vyjížďky na koních do volné přírody s průvodcem -100 Kč za hodinu a koně -vícedenní putování s ubytováním -tábory s koňmi -ustájení a přeprava koní.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Veškeré čalounické práce Sedlářské práce

Prodej - náhradní díly na zemědělské stroje Prodej - lesní nářadí Prodej - zahradní nářadí Prodej - zemědělská technika - náhradní díly - traktorová závaží Prodej - jezdecké potřeby Prodej - chovatelské potřeby pro chov skotu

Jízdárna Koně - chov

Výroba - brašnářské výrobky Výroba - sedlářské zboží