Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Ranč. Rodinná farma. Jezdecké vyjížďky na koních (i s průvodcem). Možnost ustájení koně. Nabídka ubytování ve stodole ve vlastním spacím pytli, pod stanem nebo v rodině majitelů. Organizování: - dětské jarní a letní tábory, jezdecké kurzy a vícedenní vyjížďky.

Služby - jezdectví - ustájení koní v boxech - písková jízdárna - pastviny

Ranč, jízdárna, jezdecký klub. Služby: - ustájení koní jiných majitelů.

Jezdectví. Chov a výcvik: - koně ustájení - přípravy na licence - výcvik jezdců.

Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím, jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme ...

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Služby: -tábory pro děti u koní na farmě -členství v jezdeckém oddíle pro děti od 5-ti let -kurzy jízdy na koni pro dospělé -jednorázové individuální vyjížďky na koních -návštěvy farmy pro MŠ, ZŠ, zájmové organizace -návštěva farmy pro veřejnost -program pro hendikepované osoby -mobilní farma ( zapůjčení zvířat na akce )

Jezdecký klub - jízda na ponících a velkých koních -pořádání jezdeckých akcí (soutěže pro pony, skoky, drezura, vozatajský sport)

Jezdecký areál. - ustájení koní - péče, výcvik koní a jezdců ve westernovém stylu, vození dětí - poradenství

Jezdecký klub. Výuka jízdy na koni, ustajení a chov koní.

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.

Služby: - výuka jízdy na koni pro dospělé i pro děti - ustájení koní - vyjížďky na koních - chov a výcvik koní.

Dostihové centrum. Trénininkové středisko: - koně. Sídlo společnosti: - Trnová č. 38.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Rodinná stáj nabízí celoroční projížďky koňským spřežením, účast na svatbách, výročích aj. rodinných oslavách. V zimě projížďky v saních.

Zemědělská farma. Rostlinná výroba, prodej: - krmné obiloviny (pšenice, ječmen, oves, triticale, kukuřice) - luštěniny - řepka, hořčice, slunečnice. Jízdárna, možnost ustájení koní.

Jízdárna. Jezdecká škola. Chov: - koně. Maloobchod, prodej: - jezdecké a zemědělské potřeby.

Vyjížďky na koních do přírody s doprovodem k dispozici jsou 3 koně , pro začátečníky na jízdárně - bryčce vožení svateb, oslav - vožení táborů - možnost se dostavit na místo určení - dětem jsou k dispozici poníci - vožení na různých akcích – poutě, dětské radovánky, … - po dohodě možno zajistit cvičitele a výcvikové ...

Výuka - jízda na koni Občanské sdružení - výuka jízdy na koni a péče o koně pro děti Chov - koně

Sport, výcvik, chov, následný prodej - koně zejména hannoverské plemeno poskytuje - ustájení koní - přeprava koní - inseminace