Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Pořádání: -jezdecké kurzy. -dětské tábory s jízdou na koni.

Penzion - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - sprcha, WC - celková kapacita ubytování 27 lůžek - možnost pořádání firemních akcí, svateb, narozeninové párty Restaurace - možnost pořádání firemních akcí, svateb, narozeninové párty Jízda na koni - vodění dětí na koni - ustájení koní Solná jeskyně

Jezdecký klub - výcvik koní - ustájení koní

Farma, služby: - ustájení koní - kurzy jezdectví

Farma. Ubytování: -apartmány Služby: -restaurace -pořádání společenských akcí

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Stáj: - chov koní - trénink koní pro parkur - jezdecké kurzy - ustájení koní - výcvik jezdců - výcvikové pobyty.

Český statek Hořátev: - jezdecký sport - agroturistika - chov koní - ubytování

Jízda na koni, letní dětské jezdecké tábory, ustájení pro koně.

Jezdecký oddíl - věnujeme se skokovému ježdění, výcviku koní, výuce mladých jezdců i kurzovnímu ježdění pro dospělé.

Prodej - stavební a truhlářské řezivo - fošny - latě - hranoly - prkna Jezdecký klub Prodej - chovatelské potřeby (pelíšky, obojky, misky, ...)

Jezdecká škola a stáj se zaměřením na výcvik koní a trénink jezdců. Pořádání drezurních soustředění. Prodej jezdeckých potřeb, jezdeckého oblečení a doplňků pro koně a jezdce.

Jezdectví. Výcvik jízdy na koních.

Jezdecké výcviky. Nabídka: -ustájení koní.

Stáje: Maximální kapacita vnitřní stáje je 24 koní, venkovních boxů je 2x10 se zastřešenými uličkami a přímým napojením na výběhy. Příslušenství: Výběhy, kruhový trenažér, lonžovací kruh, krytá hala 20x50m, 2 venkovní jízdárny (povrch: mix písek+drcená textilie, rozměry: 40x70m a 25x60m), cvalová dráha, skokový materiál, mycí box s teplou a ...

Stáj 3K: - ustájení a trénink koní jak pro parkůry, tak pro soutěže spřežení - trénink jezdců - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů, povozů a koní pro použití ve filmech a reklamě včetně dopravy, výcvik koní a jezdců pro tyto účely.

Nabízíme: - klub - pronájem areálu - ustájení - krytá hala - terénní jízdy - travnaté výběhy