Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská farma. Výroba: -rostlinná -živočišná.

Výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná

Farma: -živočišná výroba

Výroba: -rostlinná -živočišná.

Chov a prodej širokého sortimentu sladkovodních ryb. Plůdek, násada, tržní ryba. Hlavní chované ryby - candát, štika, sumec, lín, kapr, amur, tolstolobik, mník, ostroretka, podoustev, parma, barevné ryby.

Využívání rybníků k produkci plůdků, násadových, tržních a generačních ryb. Zarybňování vybraných údolních nádrží násadovými rybami. Hospodářská těžba ryb v určených nádržích.

Export - akvarijní ryby Chov akvarijních ryb

Restaurace - stálé a polední menu - rybí speciality Prodej - živé ryby české

Ekofarma - chov ovcí SUFFOLK

Veškeré čalounické práce Sedlářské práce

Chov - domácí a zoologická zvířata včetně poskytování souvisejících služeb

Prodej - náhradní díly na zemědělské stroje Prodej - lesní nářadí Prodej - zahradní nářadí Prodej - zemědělská technika - náhradní díly - traktorová závaží Prodej - jezdecké potřeby Prodej - chovatelské potřeby pro chov skotu

Zemědělská výroba Zemědělská výroba

Ekostatek - pěstování obilovin, brambor, zeleniny a ovoce Ekostatek - chov masného dobytka