Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Služby rybářství: -nákup a prodej živých ryb -transport, lovení a zpracování ryb -rybářské lodě, sítě, kádě -rybolovné nádrže -kompresory, filtry, krmítka -akvaristika.

Rybářství v Hluboké má již více než 600letou tradici v chovu ryb v rybnících. Nejen na tak starou tradici, ale i na moderní zkušenosti navázala společnost Rybářství Hluboká cz. s.r.o. produkcí ryb na 2 552 ha rybníků. Provozování myslivosti ve dvou vlastních honitbách a sportovního rybolovu včetně lovu na dírkách ve vlastních rybářských revírech ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Doprava: -speciální přeprava hospodářských zvířat a koní. Služby: -ustájení koní a tréning -úprava poznechtů skotu.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Prodej, výroba: -vepřové maso, selata -chovné kuřice, slepice -vejce -organická hnojiva.

Výroba: -rostlinná -živočišná.

Výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba Zemědělská výroba

Produkce - rostlinné komodity Produkce - živočišné komodity

Zemědělská výroba, prodej - seno - sláma - senáž - oves Chov - koně anglický plnokrevník a appaloosa výcvik, ustájení, prodej, pronájem - koně