Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba: - rostlinná - tel. 515 277 135 - živočišná - tel. 515 277 127.

Chov: - prasata - selata. Centrála: - Agrodružstvo Jevišovice, Jevišovice 102 - tel. 515 266 711.

Chov: - drůbež - kuřata. Centrála: - Agrodružstvo Jevišovice, Jevišovice 102 - tel. 515 266 711.

Zemědělská výroba.

Činnost: -zemědělská výroba, -zemědělská technika, -kovovýroba, -nákladní doprava, -servis osobních vozidel, -výroba krmných směsí, -výroba hnojiva Organoferm, -jezdecká turistika, -pekařství.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba, - živočišná výroba.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba, - živočišná výroba.

Prodej, výkrm: -kuřata, drůbež. Zemědělství-živočišná výroba.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Export, import: -zemědělské produkty -živá zvířata

Výroba - brašnářské zboží Výroba - sedlářské zboží

Chovatelská stanice - pes ČIVAVA

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby - výhradní dovozce pro ČR a SR italského premio a superpremio krmiva pro psy a kočky NUTRIX PIU Chovatelská stanice HELYA RIDGE - rhodéský ridgeback Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby - výhradní dovozce pro ČR a SR ...

Chovatelská stanice - jihoamerické činčili Veterinární lékař Dodávka - chovatelské potřeby