Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělské družstvo. Pěstování: - brambory - cibule. Chov: - skot

Živočišná výroba. Rostlinná výroba.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělské družstvo Rostlinná výroba, pěstování: - pšenice ozimá, ječmen jarní, oves, kukuřice na zrno, kukuřice siláž, bob, hrách, řepka, mák, cukrovka, vojtěška, sója. Živočišná výroba, chov: - vepřový dobytek - hovězí dobytek. Mechanizační práce: - mechanizace pro RV - orba a podmítka - setí - postřik plodin - sklizeň ...

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: -rostlinná -živočišná

Zemědělská společnost Živočišná výroba

Výroba: -rostlinná -živočišná

Rostlinná a živočišná výroba. Zemědělské práce.

Jezdecký klub, dostihová stáj Nabízí: -jízdy na koni -svezení dětí na koni -občerstvení -pořádání společenských akcí -večery s živou hudbou -poradenská činnost v oblasti výživy a chovu koní -ustájení koní.

Chovatelská stanice - pes BULLMASTIF

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Jezdecký klub, stáj: - výukové kurzy jízdy na koni pro děti i dospělé - ustájení koní a hříbat - výcvik koní - prázdninové pobyty pro děti.

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba Živočišná výroba chov - hovězí dobytek CHAROLE

Dodávka - zelenina Chov - ovce - kozy - koně - muly - osli - mezci Dodávka - produkty rostlinné výroby