Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Výkup a prodej: -ryby -dřevo. Odborné služby a práce pro vlastníky lesů a rybníků. Veškeré těžební a pěstební práce v lesním hospodářství.

Výkup a prodej: -med -včelí produkty.

Prodej: - hospodářská zvířata - zemědělská technika

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba, - živočišná výroba.

Farma. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Nabízí: -prodej: -brambory, obiloviny, slunečnice -selata a prasata -polní práce -autodoprava -fekální cisterny -drobné stavební a truhlářské práce -tříděný písek: -pískovna Veltruby:321795745 -výroba: -tepelně izolační polystyrenové rohože -Veltruby:321795747, 0602251913.

Zemědělská výroba a myslivost; -zelenina -zahradnické speciality a školkařské výpěstky -ovoce, ořechy, plodiny pěstované pro přípravu nápojů nebo jako koření -ryby a ostatní produkty akvakultur -rybolov a chov ryb

Farma: -jezdecká škola -rekreační pobyty s výcvikem v jízdě na koni -výlety na koních -chov, prodej koní -prodej jezdeckých a chovatelských potřeb.

Penzion: -ubytování -stravování. Kurzy jízdy na koních.

Prodej: -průmyslová hnojiva -chemie pro zemědělství. Živočišná výroba: -výroba vajec -výkrm kuřat -chov prasat. Služby pro zemědělce.

Chovatelská stanice - BELGICKÝ A NĚMECKÝ OVČÁK

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Chov ryb Rostlinná výroba

Westernový rančchov a ustájení - koně

Chovatelská stanice - KNÍRAČ MALÝ ČERNOSTŘÍBŘITÝ Salon - stříhání a úprava srsti - trimování srsti - koupání - úprava drápků

Chovatelská stanice - AFGÁNSKÝ CHRT - PAPILLON

Ubytování na statku - 3 apartmány Rostlinná výroba Chov - krávy Výroba - krmiva pro živočišnou výrobuprodej - oves - seno - sláma - senáž Poskytuje - ustájení koní