Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Činnost: - chov a prodej ryb - rybníkářství - provozování sportovního rybolovu

Stáj, ustájení, výcvik: - koní - trénink jezdců.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba Pěstování: - obiloviny - řepka - chmel - krmné plodiny Chov, výkrm: - skot, skotu

Výrobně obchodní družstvo Hvožďany se zabývá zemědělskou produkci se zaměřením na živočišnou výrobu. Chováme krávy, telata i plemenné býky. V oblasti rostlinné výroby se soustřeďujeme na takovou produkci, která zajistí krmivo pro naše zvířata. Sídlíme v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočišná výroba, chov: - dojnice, krávy - jalovice - ...

Drůbežárna: -chov drůbeže -výroba a prodej vajec -výroba a prodej kuřic.

Chovatelská stanice: - Border teriér

Farma Hrádek - jezdecká škola - ustájení koní - tábory s výukou jízdy na koni.

Kateřina Schwippelová provozuje v okrese Beroun hotel pro psy, kočky a další zvířata. Současně nabízí i klasické ubytování pro rekreaci v penzionu a ubytovně. HOTEL A UBYTOVÁNÍ PRO ZVÍŘATA: - k dispozici velká kapacita ubytování - cc 68 psů, 16 koček, 2 koně, rybičky, morčata, činčily, želvy a další hlodavci - zajištěno vhodné krmivo pro ...

Jsme sportovní jezdecká stáj, nabízíme možnost ustájení, trénink koní i jezdců, jezdecká soustředění, vyjíždky na koních a pony.

Ekologická farma - chov skotu, ovcí, prasat a drůbeže.

Obora Rekow - chovná zvěř daněk, muflon, jelen lesní, jelen sika dybowského, kozorožec iberský, kozorožec horský, bezoár a paovce hřivnatá - ubytování, možnost rybolovu, lukostřelba a další aktivity.

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Činnost: - informační server zaměřený na krajinu a přírodu

Farma, chov: - ovce - prasata - drůbež. Služby: - sečení luk - obracení, lisování sena - orba polí, setí - kombajnová sklizeň - mulčování.

Činnost: - jezdecká škola - ustájení koní.

Činnost: - reklamní služby - umístění reklamy a prezentace na závodní čtyřkolku, servisní přívěs či sportovní dresy

Činnost: - včelařství Výroba: - včelí úly