Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Živočišná výroba se zaměřením na chov prasat a chov drůbeže. Produkce vajec - třídírna vajec

Český statek Hořátev: - jezdecký sport - agroturistika - chov koní - ubytování

Pneuservis. Autoservis. Opravy, servis: -motorových vozidel. Služby: - plnění a opravy klimatizací - výměny autoskel. Chov, prodej: - terčovci - akvarijní rybičky.

Chovatelská stanice - ČIVAVA a FRANCOUZSKÝ BULDOČEK

Chovatelská stanice - BOERBOEL BÚRSKÝ BULDOK

Prodej - stavební a truhlářské řezivo - fošny - latě - hranoly - prkna Jezdecký klub Prodej - chovatelské potřeby (pelíšky, obojky, misky, ...)

Výroba: - rostlinné a živočišné produkty.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Stáj 3K: - ustájení a trénink koní jak pro parkůry, tak pro soutěže spřežení - trénink jezdců - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů, povozů a koní pro použití ve filmech a reklamě včetně dopravy, výcvik koní a jezdců pro tyto účely.

Prodej: - telata - býci i jalovičky.

Jezdecká škola : výcvik jezdců a koní, ustájení koní, semináře, školení, kurzy Penzion Caesar : ubytování pro celé skupiny i jednotlivce, projížďky v loďce po řece Laby, cyklistická stezka, koupání v jezeře nebo řece,

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Činnost: - rostlinná výroba (zemědělské plodiny, vojtěškové úsušky) - živočišná výroba ( produkce selat)

Zemědělská výroba: - rostlinná - pšenice, ječmen, řepka, mák, cukrovka - zelenina - špenát, hrášek, mrkev, cibule, fazole - ovoce - jablka - živočišná - selata, prasata.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Sdružení soukromých hospodařících rolníků Pěstování plodin jiných než trvalých Velkoobchod se základními zemědělskými produkty a živými zvířaty Silniční nákladní doprava

Zemědělské družstvo. Chov a velkoprodej drůbeže.