Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná: -pěstování obilí, brambor.

Zemědělské obchodní družstvo: -zemědělská výroba: -ozimá pšenice, sladovnický ječmen -ozimá řepka -mák -cukrovka -živočišná výroba: -hovězí a vepřové maso (živé) -mléko. Služby: -nákladní autodoprava -oprava nákladních aut. Výroba krmných směsí v Medlovicích.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Zemědělské družstvo (ZOD*) Letonice: -zemědělská výroba.

Hospodářské družstvo Rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, kukuřice, mák, řepka, vojtěška Živočišná výroba, chov: - krávy, skot Ovocnářství: - jabloně, hrušně, višně a švestky Stavební činnost

Pojihlavan, družstvo se zaměřuje na zemědělství, pěstování jahod a samosběr.

Zemědělské obchodní družstvo Drnovice. -živočišná -rostlinná Výroba, prodej: -pšenice krmná -řepka ozimá -mák -maso hovězí -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z ocelového lana. Doprava nákladní.

Družstvo vlastníků Batelov se zaměřuje na zemědělskou výrobu včetně zpracování zemědělských produktů.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba, hospodaříme na 582 ha zemědělské půdy pěstujeme obiloviny, olejniny, cukrovku, pícniny a ovoce. V našich sadech najdete hrušně, jabloně, třešně a slivoně několika odrůd. Dále zajišťujeme nákladní autodopravu vozem Avia, vývoz kapalných substrátů kejdy a hnojiv, postřiky sadů ...

MIŠÁK CZ s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, obilovin a slunečnice.

Zemědělské družstvo - živočišná výroba: chov skotu, výroba mléka - rostlinná výroba: pěstování obilovin, olejnin, cukrovky

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba: - zemědělská - rostlinná, živočišná. - kovovýroba - tel. 572 691 519. Živočišná výroba - farma: tel. 572 691 536.

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Zemědělské družstvo Hodonice je zemědělská společnost hospodařící na bezmála 2000 ha zemědělské půdy. Jedním z hlavních zaměření je i pěstování révy vinné, které má v naší společnosti mnohaletou tradici. Celková rozloha vinic je 120 ha a nacházejí se v katastru obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rostlinná výroba, autodoprava, opravy ...

Bobrava a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, provoz jídelny a stravování, catering a pronájem kanceláří.

Zemědělské družstvo Rousínov se zaměřuje na zemědělskou výrobu a pěstování obilnin, řepky, kukuřice, jetele a sóji.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

Rostlinná výroba Prodej - ječmen - pšenice - slunečnice - seno

Zemědělská výroba: - rostlinná (pšenice, ječmene, slunečnice...)