Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Rostlinná výroba Živočišná výroba Servis - zemědělské stroje

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba: - rostlinná - živočišná.

Rostlinná a živošišná výroba. Pěstování. - pšenice - kukuřice - cukrová řepa. Chov: - jatečné krávy a býci - telata - jalovice. Produkce mléka.

Výroba krmiv, uzenářství, rostlinná výroba. - zemědělská výroba - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - řeznictví a uzenářství - hostinská činnost - silniční motorová doprava - výroba krmiv - provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy - ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti - - ...

Myslivost Rostlinná výroba - pěstování obilovin, řepky, kukuřice, cukrovky a krmných plodin Živočišná výroba - chov býků a výroba mléka

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.

Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Zemědělské družstvo: -živočišná a rostlinná výroba.

Zemědělská výroba. Služby zemědělskou mechanizací.

Rostlinná a živočišná výroba. Prodej zemědělských komodit. Chov a prodej krůt. Nabídka služeb v oblasti zemědělské výroby.

Zemědělská výroba - mák setý - mák konzumní - osivo, pšenice - produkce ekologického hovězího masa

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba. - rostlinná - živočišná - opravy zemědělských strojů - opravy nákladních vozidel.

- Zemědělská výroba - Podnikání v oblasti nakládání s odpady - Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Zprostředkování služeb - Zprostředkování obchodu - Ubytovací služby

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Semenářské družstvo. Zemědělská výroba.