Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Velkoobchod: -ovocné stromy a keře.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Prodej: -palivové dřevo - různé druhy -nahodilá těžba dřeva -likvidace kalamit. Čištění břehů vodních toků, prořezávání stromů a keřů, rizikové kácení.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Velkoobchod MONSANTO. Prodej, poradenství v oboru. Osiva DEKALB: -kukuřice, řepka, slunečnice vč. GMO - geneticky modifikované organizmy. Přípravky: -na ochranu rostlin v zemědělství -na odstranění plevelů -ROUNDUP totální herbicid -GUARDIAN -MONITOR.

Okrasná školka, sadovnictví, zahradní centrum. Prodej: -okrasné, ovocné dřeviny -květiny -skalničky -cibuloviny -semena -pokojové rostliny -hnojiva, postřiky -zeleninová sadba -krby, grily -zavlažovací zařízení -výrobky z plastů -jezírka, truhlíky, lavičky -dlažba (zámková i z vymývaného betonu) -betonové ...

Veterinární ordinace: -specializace na malá zvířata -preventivní péče -chirurgie -interna -gynekologie -zubní ultrazvuk -RTG, EKG. Maloobchod, prodej: -krmiva -veterinární diety.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Hospodářská úprava lesů-LHP a LHO: -vyhotovení LHP a LHO v digitální a tištěné podobě -pořízení, sumarizace a vyhotovení dat o lese -plány péče o břehové porosty Tvorba digitálních dat: -informační systémy o lesích, tocích, městké zeleni a její inventarizace -tvorba digitálních rastrových a vektorových dat. Ortofoto: ...

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Hospoda, restaurace: -posezení country hospodě s otevřeným ohněm -možnost rezervace pro soukromé akce. Ranč, ranch: -rekreační vyjížďky na koních volnou přírodou, koně (pro děti, začátečníky, pokročilé i dospělé) -ustájení soukromých koní -prodej koňského hnoje.

Realizace, dodávky: -zahrady na klíč -jezírka -skalky -výstavba suchých zídek -pergoly -závlahové systémy (závlaha) -výsadby rostlin v nádobách -zahradní osvětlení, obrubníky -trávníky seté, travní koberce, tráva -zeleň měst a obcí (údržba zeleně). Zahradnictví. Zahradní a krajinářská architektura.

Velkoobchod, sklad, import, export včetně inženýrinku a rozvozu zboží: -ovoce, zelenina i jižní a exotická -zemědělské produkty včetně sterilovaných -nápoje, potraviny, alkohol -stolní vody z nejkvalitnějších oblastí.

Proměňte vaši zahradu v tropický, exotický ráj. Prodej: -odolné, mrazuvzdorné palmy.

Zahradnictví, vazačství a aranžérství, prodej: -květiny -pokojové rostliny -hrnkové rostliny -rostliny pro zdraví -bytové fontány -keramika -ovocné stromy -okrasné dřeviny -folie -zahradní hadice -hnojiva -zemina, hlína, rašelina -semena. Služby: -aranžování květin -slavnostní, smuteční vazba -svatební vazba, ...

Prodej: -suroviny, doplňkové látky, premixy pro výrobu krmiv: -krmné fosfáty, enzymy, probiotika, acidifikátory, konzervanty, aromata, stimulátory růstu, antikokcidika, zchutňovadla, sladidla, pigmenty, silážní přípravky. Poradenství, služby: -oblast výživy hospodářských zvířat.

Export, import: -zemědělské produkty -živá zvířata

Nátěry konstrukcí a fasád Kácení a úprava stromů Montáž - reklamní tabule Výškové práce