Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Celoroční prodejní výstava okrasných, balkónových, subtropických užitkových rostlin, fuchsií a bonsají. Prodej: okrasné rostliny balkónové rostliny subtropické rostliny fuchsie bonsaje surfinie, zakrslé jiřinky a bohatý sortiment balkónových rostlin. Subtropické ovoce fíkovníky, oleandry v patnácti barvách, granátová jablíčka, Diospiros ...

Realizace zahrad, zahradnictví: - kobercové trávníky - okrasné dřeviny - zavlažování zahrad - provzdušňování trávníků.

Kravín. Zemědělská výroba: - mléko - zelinářství, zahradnictví, sadařství - rostlinná výroba

Zemědělská výroba. Živočišná výroba. Prodej mléka.

Zahradnictví. Zahrady - údržba, realizace - projekty Prodej - okrasné dřeviny Potřeby na zahrady. Skalky, jezírka, můstky, květiny. Zahradní architektura.

Lesní práce - lesnictví: - pila pořez, prodej dřeva.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

Výroba: -rostlinná -živočišná

Farma Chovsport. - koně - kozy - drůbež

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná.

Zemědělství - výroba, prodej: - živočišná: - výkrmna a chov prasat - chov drůbeže - rostlinná: - brambory, bramborárna - kovovýroba - doprava. Pobočky: - Val - kancelář - 494623441 - Val - váha - 494623457 - Val - suška - 494623642 - Val - kovovýroba - 494623641 - Bohdašín - kravín - 494665508 - Janov - kravín - ...

Samostatně hospodařící rolník. Zemědělská výroba.

Zemědělská výroba: - živočišná: - chov skotu - provozy - kravíny Bačetín, tel.: 494665542 Domašín, tel.: 494623282, 494623510 Kounov, tel.: 494664244 Dobruška Spáleniště - 494664512 Kounov Nedvězí (vepřín) - 494665490 - rostlinná: - brambory - OMD Kounov : 494664157. Práce truhlářské, truhlárna: - Bačetín, tel.: 494665305.

Zemědělství - lesnická činnost: - pěstování lesa, stromků - lesnictví, lesnické práce.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Služby: - lesní práce - těžba dřeva