Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny, jehličnany, zaskrslé jehličnany, listnáče - azalky, vřesy, vřesovice - okrasné trávy - skalničky.

Povodí Odry, přehrada Šance - hrázný. Správa, údržba: - přehrada Šance.

Povodí Odry. Správa, údržba: - vodní toky - vodní díla.

Zahradnictví, květinářství. Pěstování, prodej, maloobchod: - azalky, rododendrony. Provozovny: - Květinářství v NS Jednota, Raškovice 401, tel.: 728451403 - Květinářství NS Ještěr, Frýdek-Místek, tel.: 602 435 072.

Ranč, jízdárna, jezdecký klub. Služby: - ustájení koní jiných majitelů.

Chov: - ovce (masné plemeno). . Velkoobchod, prodej: - jehněčí maso balené - jehněčí masné výrobky (klobásy, šunka).

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, skalniček, sezónních balkónových a záhonových rostlin a zeleninové sadby. Prodej substrátů a hnojiv, chemických prostředků na ochranu rostlin, truhlíků a nádob. Květinářství - řezané a hrnkové květiny, slavnostní, smuteční a dušičková vazba. Prodej: - okrasné stromy a keře, trvalky, skalničky - ...

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Pobočka Dobrá. Chov, nákup, prodej: - hospodářská zvířata - krmná směs. Centrála: - Komenského 367, 78373 Grygov, tel: 602518397.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické přípravky na ochranu rostlin - hnojiva.

Pobočka. Veterinární ošetřovna, veterina. Služby veterinárního lékaře (veterináře, zvěrolékaře). Preventivní a léčebné veterinární zákroky. Vakcinace psů a koček. Prodej: - krmivo a potřeby pro psy a kočky. Sídlo: - Bruzovská 1852, Frýdek-Místek.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - sazenice, semena - květiny - zahradnické potřeby.

Prodej: - živé ryby: - pstruh - kapr - amur - lín násada - pstruh násada

Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím, jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme ...

Těžba dřeva. Lesnické a pěstební práce. Maloobchod, prodej, výkup: - dřevo, dřevní hmota. Zpracování dřeva.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Výroba, velkoobchod: - krmivo - extrudované krmivo

Květinářství, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Výroba: - živočišná - rostlinná.

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.