Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Obchodní společnost, prodej: - obiloviny, olejniny - solné produkty (jedlá, průmyslová sůl, solanka, posypová sůl) - uhlí - krmné suroviny. Sklad: - Petrovice u Karviné - tel.: 596 361 007

Chovatelská stanice - chrt - pudl Služby - stříhání a koupání psů

Prodej: - postřiků - semen - květin - krmiv - dárkových předmětů.

Chovatelská stanice: -německý ovčák -briard

Pobočka-sklad. Distribuce širokého sortimentu ovoce, zeleniny a vlastní produkce. Import ovoce z Jižní Afriky, Střední a Jižní Ameriky především v době mimo hlavní evropskou produkční sezónu. Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina. Z vlastní produkce dodáváme jablka, hrušky, švestky, třešně, višně, rybíz.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Technické poradenství v energetice. Chov: - ovce.

rostlinná výroba, technologie - soudní znalectvý - oceňování škod, pozemků a porostů - pedologie - ekologie

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Výroba: - krmiva pro akvaríjní ryby.

Rybářství. Chov, prodej: -ryby-kapr, amur, tolstolobik, štika, candát, sumec -doplňkový chov a prodej: -úhoř, lín, cejn, pstruh -sádkové hospodářství -krmné směsi, doplňkové produkty -vnadící koncentráty, směsi, nástrahy -HIPOINT-sportovní lov ryb -rybářské potřeby-zásilkový prodej. Zarybňování: -vybrané vodní lokality ...

Zahradnictví. Prodej: -okrasné dřeviny -stromky -květiny -balkónové květiny. Údržba: -zeleň. Realizace: -zahrady. Terénní úpravy.

Chov, prodej skotu a prasat. Úprava zrnin, čištění a sušení.

Jezdecký klub. Výuka jízdy na koni, ustajení a chov koní.

Výroba a prodej rostlinných i živočišných produktů. Zemědělství.

Chovatelská stanice Bordeauxských dog-Orlex. Bordeauxská doga-Dogue De Bordeau.

Živočišná a rostlinná výroba. Chov: - prasata. Stavební firma: - zemní a výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - plynofikace - sportovní haly, hřiště - demolice. Provoz bioplynové stanice.

Zahradnictví. Údržba: - zeleň, zahrady. Prodej: - okrasné dřeviny, keře - zahradnické potřeby.

Export-import: - potravinářství, zemědělství - ovoce - zelenina - sůl - osivo-pšenice, ječmen, oves.

Lesnická společnost. Nákup, prodej: - dřevo, kulatina. Pěstební práce, těžba dřeva. Zalesňování, myslivost.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - dárkové předměty, dárky - květiny - keramika.