Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba - náhradní díly na automobily - výpustné zátky - průtokové šrouby - hydraulické šroubení Nákladní doprava Soustružnické práce Kovovýroba - náhradní díly na automobily - výpustné zátky - průtokové šrouby - hydraulické šroubení Lesnictví

Chovatelská stanice - BOERBOEL BÚRSKÝ BULDOK

Prodej - stavební a truhlářské řezivo - fošny - latě - hranoly - prkna Jezdecký klub Prodej - chovatelské potřeby (pelíšky, obojky, misky, ...)

Prodej: - stavebniny - železářství, - barvy - nářadí - potřeby pro domácnost a zahradu. - zahradnictví - autodoprava - zemní práce, kontejnery Pobočka - stavebniny: Boleslavská třída 2438 Nymburk tel.: 325514161, 777340555 Pobočka - zahradní centrum: Boleslavská třída 2438 Nymburk tel.: ...

Velkoobchod - brambory - cibule - ovoce - zelenina Pěstování - brambory - cibule

Kácení a prořez stromů Rekonstrukce - fotbalová hřiště Údržba veřejné zeleně - realizace zahrad - zakládání a údržba trávníků Poskytování - služby v myslivosti

Prodej - zemědělské výrobky Velkoobchod a prodej - krmiva Velkoobchod - chovatelské potřeby - krmiva

Zahradnictví a školky okrasných rostlin - maloobchod a velkoobchod - pěstujeme a prodáváme okrasné listnaté a jehničnaté dřeviny, trvalky, letničky a balkónové květiny. Provádíme projektování, výsadby a údržby zadrad i jiné okrasné zeleně.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina.

Výroba: - rostlinné a živočišné produkty.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Nákup, prodej, import, export: - zemědělské komodity.

Stáj 3K: - ustájení a trénink koní jak pro parkůry, tak pro soutěže spřežení - trénink jezdců - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů, povozů a koní pro použití ve filmech a reklamě včetně dopravy, výcvik koní a jezdců pro tyto účely.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce, -zelenina.

Prodej: - telata - býci i jalovičky.

Distribuce krmiv: -Pedigree Pal -Whiskas -Chappi -Kitekat.

Zahradnictví: - návrhy zahrad, plotů - závlahové systémy - udržba zeleně - ozelenění teras - mulčovací kůra - floristická činnost - vázání kytic - dekorace.

Zahradnictví a vázání věnců Zahradnictví. Vázání věnců.