Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Myslivost Rybolov - chov ryb Ubytování

Soukromý rybářský revír pro účely sportovního rybaření- CHYŤ A PUSŤ s možností ubytování v chatkách nebo ve vlastních stanech přímo v revíru

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Stroje pro zemědělství, lesnictví.

Chov a prodej ryb - prodej sladkovodních ryb.

Ing. František Papež provozuje borůvkovou farmu a kromě borůvek prodává také maliny, jahody, angrešt a mnoho dalšího.

Pěstování, prodej: - ovoce - zelenina - bedýnky (ovoce, zelenina, bylinky)

Nákup, prodej: - zemědělské komodity, zejména mák.

Mezi hlavní činnosti společnosti Polanský AB s.r.o. patří vnitrostátní, mezinárodní kamionová autodoprava a zpracování biomasy. Prodáváme dřevní štěpku i palivové dřevo. Sídlíme v Pacově. Nákladní autodoprava: - kamionová doprava - mezinárodní přeprava plachtovými návěsy - vnitrostátní autodoprava velkoobjemovými návěsy s posuvnou ...

Služby: -rostlinná výroba -obiloviny -krmné plodiny -hrách -řepka -brambory -živočišná výroba -červenostrakatý skot Prodej: -skot jatečný -brambory sadbové -konzumní -prané a balené -loupané, vakuově balené -ječmen krmný -pšenice potravinářská.

Zahradnictví, prodej - okrasné rostliny, ovocné stromy a keře - mulčovací kůra a substráty. Návrhy a realizace zahrad.

Zahradnictví, prodej - okrasné a ovocné dřeviny - květiny, rostliny - sadba - zahradnické potřeby. Služby - návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -pěstování sadbových a konzumních brambor -živočišná výroba.

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -brambory -sadba -obiloviny a řepka -živočišná výroba -jatečná prasata a býci.

Služby: -doprava -sklizňové práce -zemní práce -dodávka pohonných hmot -mytí vozidel. Výroba: -zakázková truhlářská výroba.

Služby: -pěstování brambor, obilovin a chov ovcí -ubytování na farmě -agroturistika -biopotraviny.

Rodinná farma, chov: - masný, mléčný skot - ovce Služby: - ubytování v apartmánech - ustájení koní.

Zahradnictví - prodej a pěstování květin a rostlin. Návrhy a realizace zahrad.