Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zverimex. Maloobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby - živá zvířata - rybičky.

Maloobchodní prodej: -krmivo -pro psy, kočky, morčata a křečky -papoušky a rybičky -granule pro králíky a jiná hospodářská zvířata -vitamínové a minerální doplňky -šampony -krémy na tlapky -zubní pasty, kartáčky.

Lesnictví, těžba: -dřevo Služby: -přidružené.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: -rostlinná.

Zpracování produktů rostlinné výroby, chov skotu, produkce a prodej vajec.

Výroba: -rostlinná -živočišná Zpracování: -brambory.

Biogas Bohemia spol. s r.o. se zaměřuje na zemědělskou a rostlinnou výrobu.

MIMOLESNÍ.CZ Provádíme: -ošetření-mimolesní dřeviny-stromolezecká technika -rizikové kácení -frézování pařezů -štěpkování -výsadba stromů, keřů -zakládání, rekonstrukce-parky, zahrada, zahrady, doprovodná zeleň -smluvní údržba zeleně -tvorba projektů, projekty -posudky dřevin -zpracování žádostí povolení ke kácení -zajištění ...

Činnost: -rostlinná výroba, -živočišná výroba.

Prodej, e-shop: - krmiva pro psy - chovatelské potřeby pro psy.

Prodej: - průmyslová hnojiva, - prostředky na ochranu rostlin, - krmné směsi, - potřeby pro zahrádkáře a chovatele.

Činnost: -rostlinná výroba, -živočišná výroba, -produkce chovných plemenných zvířat, -výroba osiv a sadby, -úrava, zpracování a prodej vlastní produkce, -chov ryb, vodních živočichů a pěstování rostlin na vodní ploše.

Výroba, maloobchod: -selata -porážka vepřů a prasniček -brambory k sázení -konzumní brambory.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba: -zemědělství -rostlinná, živočišná. Služby mechanizačními prostředky.

Zemědělské družstvo: -předseda telefon:566664313 -účtárna telefon:566664316 -živočišná výroba telefon:566664341 -dílny telefon:566664315 -středisko, Daňkovice telefon:566664329 -středisko, Spělkov telefon:56664242 -farma, Javorek telefon:566664263 -farma, Krásné telefon:566664241.

Výroba: -smíšené hospodářství -kombinovaná rostlinná a živočišná výroba.

Výroba, prodej: -živočišná výroba - živé zvířata, maso -výkrm jatečního skotu.