Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Služby: - zakládání a ošetřování zahradních trávníků - velkoplošné zakládání trávníků - projekce a realizace okrasné zeleně. Výroba, prodej a pokládka trávníkových koberců.

Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Velkoobchod, prodej: - produkty zemědělské rostlinné výroby, komodity - olejniny - koření - luštěniny - obilniny - ořechy - pohanka - jáhly.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - čerstvé i sušené - květinářské zboží - zahradnické potřeby a doplňky.

Zahradnické služby. Kompletní realizaci a údržbu zahrad.

Zahradnictví. Květinářství. Maloobchod, prodej: - vazba smutečních kytic a věnců, svatební kytice - rašelina, substrát, hnojiva - květiny - zahradnické potřeby.

Živočišná výroba, chov: - krůty - masný skot.

Velkoobchod, prodej, export, import: - ovoce, zelenina.

Služby: - údržba městské, veřejné zeleně - lesní školka - plantáž vánočních stromků - zahradnictví.

Zemědělské družstvo: - chov masného skotu. Služby: - ubytování, ubytovna.

Pstruhařství. Produkce, prodej: - rybí násady - konzumní ryby (pstruh potoční, pstruh duhový, siven americký, kapr obecný, lín obecný) - okrasné druhy ryb (karas, kapr, lín, okoun).

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná živočišnou výrobou.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - rostlinná.

Zemědělství a obchodní činnost. Farma (ekofarma). Živočišná výroba. Chov skotu bez tržní produkce mléka. Chov ovcí. Chov koní: - k práci v lese a pro agroturistiku.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - zahradní keramika - dárkové předměty . Rozvoz kytek.

Těžba dřeva - přibližování dřeva Nákup - dřevo

Pila. Pilařská výroba: - palubky obkladové, podlahové - plotové dílce - stavební řezivo hranoly, desky, latě, fošny - stolařské řezivo suché - volná kapacita na pořez kulatiny - sušení dřeva.

Výroba - potřeby pro chovatele koní

Nákladní doprava Výroba - krmiva - krmné premixy

Prodej - kulatina - energetická dřevní štěpka Výroba - energetická dřevní štěpka Těžba a doprava dřevní hmoty Správa lesů Nákup a prodej - kulatina Správa lesů