Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - sušené, řezané květiny - květináče - prodej okrasných rostlin Služby: - výzdoba interiérů - vázání kytic - svatební servis - návrhy realizace zahrad.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -aranžmá z živých, sušených a umělých květin -kytice pro slavnostní příležitosti -výzdoba interiéru (svatby, rauty, kostely, kulturní, společenské i sportovní akce) -sezónní výzdoba (Vánoce, Velikonoce apod.) -keramika dekorační, užitková -dárkové předměty -rozvoz květin

Hřebčín. Reprodukční centrum - tel. 576 771 711, 775 224 728. Chov, výcvik: - koně. Testační odchovny Skály a Buňov.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -obilniny. -živočišná: -skot.

Zemědělství. Chov, živočišná výroba: -masný skot. Pěstování, prodej: -ovoce -zelenina -ořechy

Zverimex. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby (pro chovatele) -akvária, terária, klece -rostliny -krmiva pro zvířata - (psi, kočky) -postroje pro psy a kočky -vodítka, košíky pro psy -živá zvířata: -hadi, plazi -králíci -křečci -želvy -akvarijní rybičky (ryby) -exotické ptactvo (papoušci).

Pila. Těžba, pořez, zpracování, prodej: -dřevo, kulatina, řezivo.

Lesnictví. Pěstování lesa. Pila: -Valašské Klobouky, Brumovská tel.:577321998 -těžba, zpracování: -dřevo.

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba. -živočisná výroba.

Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek - ovce.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Zemědělství: - lesní hospodářství, lesnictví. Zpracování, pořez, těžba, prodej: - dřevo, kulatina.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Chovatelská stanice Pasecké údolí. Chovatelská stanice: -plemeno psa dobrman.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Výroba: - rostlinná - živočišná. Nákladní autodoprava

Chov, prodej: -koně všeobecně. Služby: -tréning parkurového ježdění -ustájení koní. Agroturistika.