Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny. Projekce, realizace, údržba: - zahrady.

Zahradnictví - projekty a realizace zahrad a zeleně - údržba zahrad - prodej okrasných dřevin a rostlin.

Prodej - drogistické zboží Zahradnictví

Květinářstvídodávka - floristické výrobky Výzdoby interierů - svatební aranžmá Osazování balkonů Zahradnictví

Lesnictví: - těžba dřeva, zalesňování, údržba a poradenství. Zahradnictví.

Prodej zahrádkářského, chovatelského a vinařského sortimentu.

Krakonošovo zahradnictví se sídlem v okrese Semily nabízí svým zákazníkům užitkové, okrasné, citrusové, skalkové, subtropické, medonosné a vodní rostliny, jehličnany, jahody. Dále prodáváme také ovocné stromy, růže, okrasné keře, kaktusy, bonsaje a trávy a túje a keře na živé ploty. Vše nabízíme nejen v kamenném obchodě, ale k nákupu můžete využít ...

Zahradní centrum, zahradnictví, zahradnická činnost. Komplexní servis v oblasti okrasného zahradnictví: -produkce okrasných rostlin, okrasné rostliny-trvalky, listnaté a jehličnaté keře a stromy -prodejem kompletního sortimentu okrasných rostlin (trvalky, letničky, dřeviny) a ovocných dřevin. -návrhy, realizace a údržba soukromé zeleně ...

Prodej originální přírodních kamenů do zahrad, pro stavby i dekorace. Okrasné dřeviny, bylinky, kůry, substráty, obsypové materiály - drobné valounky, vymývané kačírky a různobarevné drtě. Zahradní dekorace a architektura.

Lesní školka. -pěstování a prodej sadebního materiálu lesních dřevin -pěstování a prodej vánočních stromků

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Zahradnictví, prodej: - letničky, balkonovky - pokojové květiny - okrasné stromy, keře - ovocné stromy a keře - bylinky - substráty.

Zahradnictví Kovalčík najdete v obci Jalubí u Uherského Hradiště, máme široký výběr květin, rostlin i sezónních dekorací. Produkty: - balkónové květiny - trvalky - okrasné dřeviny - sazenice jahod - bylinky - sazenice růží - hnojiva, substráty - postřiky. Dekorace: - jarní dekorace - jarní věnce s dekorací jarních květin ...

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

René Lemon se zaměřuje na pěstování a prodej různých druhů vánočních stromků.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Zahradnictví Vodní Zahrada provozované paní PhDr. Ivou Doležalovou nabízí zákazníkům široký sortiment vodních a bahenních rostlin, okrasných travin, středních a vysokých trvalek z vlastní produkce. Dále se specializujeme na stavbu okrasných jezírek, vodních prvků a přírodních koupacích biotopů. Naleznete nás v obci Komořany, okres ...

Vladimír Hefka se zaměřuje na pěstování a prodej vánočních stromků - různé druhy jedlí, borovic a smrků.