Pro podporu pěstování zemědělských plodin je možné zakoupit hnojiva i chemikálie organického a průmyslového původu. Kravský, ovčí a koňský hnůj, dusíkatá, fosforečná, vápenatá nebo draselná hnojiva, vícesložková průmyslová hnojiva NPK a pesticidy.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, ...

Oseva Agro Brno, s.r.o.- Pobočka. Maloobchodní prodej: - balená osiva polních plodin (obiloviny, luskoviny, olejniny, jeteloviny, pícniny) - technické travní směsi - zemědělské travní směsi. - granulovaný kravský hnůj - chemické přípravky a hnojiva - nářadí pro kutily a zahradníky - zahrádkářské potřeby.

Nákup, posklizňová úprava, skladování, prodej: -zemědělské komodity. Výroba, prodej: -krmné směsi -doplňková krmiva -krmné suroviny. Nákup, skladování, prodej: -agrochemikálie. Laboratorní rozbory: -rostlinné produkty -krmiva -krmné suroviny. Poradenská a servisní služba: -živočišná a rostlinná výroba.

Výroba: - přípravky na ochranu rostlin - ungicidy - herbicidy - hnojiva - insekticidy - limacidy - rodenticidy.

Rostlinná výroba: - obiloviny - olejniny. Živočišná výroba: - chov skotu, produkce mléka. Prodej, distribuce: - hnojiva - přípravky na ochranu rostlin.

Integrovaná ochrana lesa. Dovoz, velkoobchod, prodej: -chemické přípravky pro ochranu lesa -herbicidy -repelenty -rodenticidy -pomocné látky -fungicidy -insekticidy -hnojiva listová pro lesní školky (školka) -hnojivo pevné, hnojiva pevná -barvy, barva -individuální ochrana lesa-tubus -feromonové odparníky. Aplikační ...

Prodej: -hnojiva -chemické přípravky na ochranu rostlin -výhradní dovozce protiplevelových aplikátorů LÄSSIG -výhradní dovozce farmářských univerzálních čerpadel PIUSI -výhradní distributor listových hořečnatých hnojiv KLOMAG, LAMAG, LAFOLAN -stimulátor růstu a imunity rostlin -protiplévové hole Služby: -doprava a aplikace ...

Velkoobchod, maloobchod: - kompost v kvalitě organického hnojiva.

Čisticí stanice, čištění: -osiva. Výroba, prodej: -polní plodiny. Prodej: -chemické přípravky.

Výroba krmných směsí. Obchodní činnost. Nákup a prodej - chemikálie, pesticidy a hnojiva, hutní materiál, hospodářské potřeby. Velkoobchod: -obilniny -olejniny. Výroba, prodej: -krmivo a krmné směsi pro prasata, skot, drůbež.

Dodávka, prodej: - jedy, pesticidy, žíraviny na ochranu rostlin - chemikálie na ochranu rostlin Zemědělské komodity: - potravinářské obilí - sladovnické ječmeny - krmné komponenty

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.

Dodávka, prodej: - průmyslová hnojiva - přípravky na ochranu rostlin (pesticidy). Služby: - výkup zemědělských komodit.

Prodej: -osiva -sadba -agrochemikálie -zemědělské přípravky -zemědělské poradenství -čitění osiv. Sídlo: Cupákova 4a 621 00 Brno

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Prodej: - zemědělská technika. Rostlinná výroba.

Maloobchodní prodej: -květiny,drobná keramika,hnojiva, zemina,květináče,obaly,svíčky,kalíšky, pohřební vazba,kytice.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba, ...

Dodávka - zemědělské produkty

Prodej - krmiva pro hospodářská zvířata Prodej - chovatelské potřeby - krmiva