Seznam firem

Výsledek hledání: finance v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Jsme tým nezávislých finančních poradců společnosti Fincentrum a. s. a působíme na celé Moravě. Poskytujeme komplexní finanční poradenství s ohledem na potřeby klienta. Právě klient je u nás vždy na prvním místě.

1. Ubytování, penzion, 6 pokojů, kapacita 20 osob 2. Dluhové a finanční poradenství, zpracování návrhů na oddlužení, realitní služby

Romantické a luxusní ubytování za přijatelné finance...

Služby: - finanční poradenství

Specializujeme se na bankovní a nebankovní půjčky i hypotéky, úvěry pro podnikatele, vyplacení exekuce, oddlužení nemovitostí, zpětný leasing nemovitostí. Spolupracujeme s ověřenými investory.

je investiční společnost, která Vám umožní zhodnotit Vaše finance vložením prostředků do investičního zlata...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Služby - sjednávání úvěrů na bydlení - hypotéky, spotřebitelské úvěry - pojištění majetku, osob, vozidel.

Online marketing v oblasti online půjček - publikování informací o bankovních a nebankovních půjčkách, tipy pro spotřebitele. Tvorba webových stránek, SEO.

Zabýváme se zejména finančním poradenstvím pro občany, pojištěním motorových vozidel, správou pojištění měst a obcí. Zajišťujeme komplexní péči od vyplnění formulářů po následné pojistné plnění. Díváme se pod pokličku stávajících smluv a umíme odhalit nesrovnalosti, rizika i skryté nedostatečnosti v jejich nastavení. Díky optimalizaci smluv jsme ...

Poskytování finančních prostředků. Přímý výkup nemovitostí. Oddlužení nemovitostí. Řešení exekucí. Zástavy nemovitostí. Prodej nemovitostí. Tržní odhady cen nemovitostí. Zřizování zástavního práva. Zastupování klientů při jednání s úřady (finanční, katastrální) a dodavateli služeb (plyn, voda, elektřina).

Realitní kancelář SD reality s nabídkou bytů, pozemků a domů z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Nabídka komplexních služeb spojených s prodejem, koupí a převodem nemovitostí.

Poskytujeme finanční služby, služby rodinného finančního poradce, finanční poradenství. Zajištění, vyřízení, poradenství: - hypotéky - zajištění vyřízení úvěru až po čerpání - refinancování hypotéčních úvěrů - tvorba, správa rezerv - půjčky - stavební spoření.

Pronájem obytného vozu, pronájem karavanu.

Realitní činnost. Nákupy nemovitostí- byty, domy a pozemky. Rekonstrukce bytu v původním stavu. Prodej nemovitosti po kvalitní rekonstrukci.

Služby: - úvěy, půjčky, hypotéky - refinancování hypoték - výkup a prodej nemovitostí - vyplacení exekucí.

Prodej i realizace: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahářská chemie - hydroizolační systémy - PVC fólie. Služby: - správa a údržba počítačových sítí - pronájem softwaru - telekomunikační služby - kompletní IT poradenství.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Dále provádíme výkup nemovitostí a zajistíme finance - hypotéky a úvěry...