Seznam firem

Výsledek hledání: liv v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Poskytování služeb v oblasti užití videa a audia na internetu a v síti mobilních operátorů. Zaměření na streamingové vysílání. Komplexní slaboproudé služby: kamerové, bezpečnostní, docházkové, poplašné systémy. DRM aplikace CDN housing.

Pomáháme tvořit Váš funkční a elegantní domov. Přijďte k nám s architektem, hotovým návrhem, či jen s hlavou plnou nápadů. My nápady přetavíme do vizualizací, pomůžeme vybrat nábytek: sedací soupravy, postele křesla, tapety, koberce, zkrátka vše až po poslední vázu.

Developerská činnost - nabídka stavebních pozemků.

Jsme obchůdek se vším pro hry typu LARP, "dřevárny", bitvy a Living Fantasy v Praze (Babákova 20) a Brně...

Prodej - produkty kosmetiky CLARINS Kosmetické studio - epilace - líčení - úprava obočí - péče kosmetikou CLARINS

Prodej, servis: - vozidel. Uhelné sklady. Zlatnictví.

Záleží nám na prostředí, ve kterém žijeme, a na kvalitě vzduchu, který dýcháme. Proto tvoříme spolehlivé a inovativní produkty pro zdravější a komfortnější prostředí v našich domovech. Naším cílem je vytvořit v nich příjemné klima bez ohledu na to, jaké roční období právě panuje venku. Spolu s dalšími dvěma desítkami firem patříme do skupiny ...

Kompletní služby v oblasti marketingu, reklamy a PR.

Soustřeďujeme se na poradenskou činnost v oblasti návrhu interiérů. Realizujeme projekty bytového designu pro prázdné prostory nebo restyling. Dodáváme originální nábytek tradičních i moderních stylů.

Postavíme jakýkoliv projekt rodinného domu nebo navrhneme jeho řešení.

Zastoupení slovinské firmy LIV Postojna...

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů, komerčních prostor - návrh, realizace interiérů - suchá výstavba, sádrokartonové konstrukce - stavební práce.

Maloobchod, prodej: - nábytek - vybavení interiéru. E-shop: - bytový nábytek - ložnicový nábytek - postele - matrace (z masivu, čalouněné) - lamelové rošty - sedací soupravy. Sídlo firmy: - Malá strana 47, Háj ve Slezsku - Chabičov.

AEG, Braun, Candy, DeLonghi, Electrolux, Eta, Gallet, Goddess, Hoover, Hyundai, Kenwood, Krups, Liv, ...

Prodej: - jídelní stoly, židle, postele, komody, televizní stolky, konferenční stoly, knihovny, vinotéky a mnoho dalšího.

Výhradní zastoupení značek LivCo Corsetti, Konrad, Chilirose a Passion...

Činnost: - realizace interieru na klíč - výroba nábytku z masivu v Indii - exotické dřeviny: palisandr, mangovník - ručně vyráběné doplňky - rohovina. perleť - v objektu OC FUTURUM

Výroba a prodej: -hroznové víno, vína z vyhlášených vinařských oblastí -vína jakostní, odrůdová, známková, přívlastková, archivní, exclusiv, stolní -speciální vína (slámové a ledové) -dárkové, dárková balení. Kvalitní šetrné zpracování: -hrozny, hroznů vinné révy. Zemědělská činnost rostlinná, vinařství -obhospodařujeme cca 80 ha ...

Prodej: -nábytek: -mahagonový, borovice masív -postele -jídelní soupravy -zahradní nábytek -kovový nábytek -sedací soupravy -matrace, polštáře, rošty -obývací pokoje -ložnice -doplňky: -zrcadla, paravany, tácy, truhly a koše, věšáky.

Věnujeme se prodeji vnitřní i venkovní kamenné dlažby. Dodáváme také obklady interiérů i exteriérů z přírodního kamene. Nabízíme rovněž poradenství, řemeslné práce, dopravu a tvorbu 3D vizualizací.

Certifikovaná poradkyně Bachovy terapie, mistr Reiki, LiJo-ki Bachova terapie - pomoc při psychické nevyrovnanosti, nekomfortu (strach, deprese, neklid, zlost, nízké sebevědomí, žárlivost, vztek, podřízenost, nové prostředí...) Veškeré informace a poradenství poskytuji pouze prostřednictvím telefonní linky nebo emailové adresy.