Seznam firem

Výsledek hledání: jok v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Prodej a servis výpočetní techniky.

Kontrola, servis prodej: -hasící přístroje a hydranty -pojízdné přístroje.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Montáž, instalace: -voda, kanalizace vnitřní, venkovní -plynoinstalace -topení, vytápění vč. kotelny =kotle na tuhá (pelety, dřevo, uhlí) a plynná paliva =solární systémy vytápěcí -domovní přípojky voda, plyn -revize plynu Centrální vysavače v domech.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop, servis, oprava: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -LED, LCD, plasma televizory, DVD, domácí kina -pračky, chladničky, ledničky, mikrovlnné trouby -vysavače. Autorizovaný prodejce a servis značky LG* Electronics.

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Zdravotnictví: -ordinace praktického zubního lékaře, zubařka -stomatologie, stomatologická ambulance.

Oprava: -motorová vozidla -osobní automobily -motory -seřizování motorů. Příprava vozidel na STK*. Provedení STK*. Ošetření spodků a dutin u automobilů značky: -Škoda, Lada, Fiat, Audi, Renault, BMW*.

Cestovní kancelář. Pobočky: - Sokolská 1272, Valašské Meziříčí, tel: 571 611 112 - Horní 1823, Frenštát pod Radhoštěm, tel: 556 836 534 - tř. Tomáše Bati 6, Zlín, tel: 577 433 351.

Služby: -zateplování fasád -izolace plochých střech -míchání odstínů omítek a barev na počkání -odborné poradenství pro zateplování starých i nových domů -malby a nátěry, lazury v dekoru dřeva Velkoobchod, maloobchod: -fasády, malty, omítky a štuky, pastovité omítky, sanační omítky -fasádní barvy, interiérové barvy, laky a ...

Cestovní kancelář. Prodej: -tuzemské rekreace, zahraniční rekreace -jednodenní zájezdy (předvánoční Vídeň, aj.) -Silvestrovské a vánoční pobyty, lyžařské zájezdy v tuzemsku, zahraničí -zájezdy do exotických zemí (Indonésie, Malajsie, Srí Lanka, Maledivy, Emiráty, Jižní Afrika, Keňa, Mauricius, Seychely, Tahiti, ...

Maloobchod s pohonnými hmotami ve specializovaných prodejnách Ostatní maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Cestovní kancelář. Prodej: - tuzemské rekreace - zahraniční rekreace - poznávací zájezdy - silvestrovské a vánoční pobyty, lyžařské zájezdy v tuzemsku, zahraničí - zájezdy do exotických zemí. Prodej: - vstupenky na koncerty, společenské a kulturní akce. - pojištění v zahraničí.

-Velkoobchod a maloobchod -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb Výroba, instalace, opravy elektrických ...