Seznam firem

Výsledek hledání: metal v textu i v názvu , s použitím diakritiky , Region: Moravskoslezský kraj, včetně poboček
Prodej: - stavební materiály - sádrokartony - izolace - minerální podhledy - OSB desky - venkovní omítky - zateplovací systémy - stavební chemie - nářadí.

Výroba, prodej: - chladírenské a mrazírenské zařízení - chladící a mrazící dveře a boxy. Dodávka: - blokové jednotky. Sídlo firmy: - 28. října 281, Ostrava - Mariánské Hory.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - stavební materiál.

Autolakýrnické práce - míchání barev, nástřiky vozů, metalízy...

- kabelážní systémy (metalické i optické rozvody LAN, datové sítě)...

- povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace...

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - ocelové trubky-bezešvé - odlitky - výkovky. Služby: - soustružnické práce - frézařské práce.

Výkup, sběr, sběrna: - barevné kovy - šrot - druhotné suroviny.

Výzkum a vývoj pro průmysl. Velkoobchod, výroba: - hutní materiál. Hutnictví, konstrukce. Dodávka: - hutní válcované a kované výrobky z ocelí a speciálních kovových slitin.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Metalshop... Metalshop... Metalshop... Metalshop... Metalshop... Metalshop... Metalshop... Metalshop...

Prodej - netradiční oblečení z kůže Prodej - netradiční oblečení z latexu a PVC

- datové sítě bezdrátové, optické, metalické...

Žárová metalizace hliníkem, zinkem, zinacorem (protikorozní)...

Pálení plazmou a na kyslíkových strojích

- vany různé barevné úpravy, i metalízy...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poradenství (kromě účetního, ekonom., organiz.) a konzultace -Průzkum trhu a veřejného mínění - marketing -Výroba oděvů, oděvních doplňků a prádla Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Realitní činnost -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Služby: - ekologická likvidace elektroodpadu, elektroniky, elektrospotřebičů - likvidace po celé ČR.

Výroba: -mostní a silniční zábradlí - oplocení průmyslových objektů - výroba ocelových konstrukcí