Seznam firem

Výsledek hledání: helios v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Výrobce plastových a hliníkových oken a dveří Provádíme generální nebo i dílčí dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb. Zakázky realizujeme především v Libereckém a Středočeském kraji a v Praze.

Prodej, maloobchod: -květiny řezané, hrnkové -hnojiva -zemina -semena, sadba -květináče -sezónní zboží dušičky, vánoční -keramika. Rozvoz zboží dle požadavku zákazníka (telefonická domluva).

Ubytování: -chatový tábor -čtyřlůžkové bungalovy-vlastní sociální zařízení, kuchyňka s vařičem, ledničkou -možnost stravování v letní restauraci.

-okna střešní VELUX, FAKRO, SOLÁRO, HELIOS...

Prodej, maloobchod: - knihkupectví - knihy i pro náročné - keramika - dřevěné hračky - upomínkové předměty - pohlednice - regionální literatura, nakladatelství.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Realitní činnost, správa a údržba ...