OpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - v slovenčineOpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - EnglishOpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - DeutschOpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - polskiOpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - in italianoOpenArch - projektovani staveb, s.r.o. - en espanola

OpenArch - projektování staveb, s.r.o.

Inženýrská činnost
- stavební dozor
- kolaudace, uvedení staveb do provozu
Architektonický ateliér
Zpracování
- kompletní projektová dokumentace staveb.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

OpenArch - projektování staveb, s.r.o.
Bartolomějská 908/15
Brno - Žebětín
641 00


IČ: 27743225


DIČ: CZ27743225
Okres: Brno-město
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: do 5 zaměstnanců
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Ing.arch. Dušan Vostrejž


Telefon:

+420 776 010 954

+420 777 095 572


Email:

atelier@openarch.cz

vostrejz@openarch.cz
kotek@openarch.cz


Web:

www.openarch.cz


Další produkty a služby
  • návrhy interiérů a exteriérů, služby architekta, interiéry na klíč, urbanistické studie, projekty residenčních staveb
  • stavební projekty, plány staveb, plány stavebních armatur, projekty rodinných domů, projekty bytových domů, projekty komerčních objektů
  • kontrola stavebních prací, koordinátor bozp, technický dozor investora, inženýrská a projektová činnost
Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

V současné době se roztrhl pytel s kritikami potravin, jako jsou vajíčka, mléko, ale i maso...

Projektování a inženýring

Projektování a inženýring

Sháníte kvalitní projektové a inženýrské služby v oboru pozemního stavitelství se zaměřením na průmyslové...

Nový projekt firmy HAVAX a.s. - Terasy Café

Nový projekt firmy HAVAX a.s. - Terasy Café

Stavební společnost HAVAX a.s., se zaměřuje na výstavbu náročných stavebních zakázek. Po celé České republice...

Komplexní řešení provozů pro zpracování potravin

Komplexní řešení provozů pro zpracování potravin

Specifické požadavky na řešení potravinářských provozů vyžadují kvalifikované odborníky na vypracování...