BACOM s.r.o. - v slovenčineBACOM s.r.o. - EnglishBACOM s.r.o. - DeutschBACOM s.r.o. - polskiBACOM s.r.o. - in italianoBACOM s.r.o. - en espanola

BACOM s.r.o.

Výroba, distribuce, prodej:
-čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky
-cukrářské výrobky, cukroví.

Cateringové služby.
-pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

BACOM s.r.o.
Veveří 268/52
Brno-střed
602 00


IČ: 64509559


DIČ: CZ64509559
Okres: Brno-město
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: 26 - 100 zaměstnanců
Obrat: 50 000 tis. - 100 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Richard Bartoš


Telefon:

+420 549 212 558

+420 541 213 394


Email:

email


Fax:

+420 549 258 678


Další produkty a služby
  • realizace svatebních hostin, firemní večírky, tiskové konference, bankety, koktejl párty, komplexní cateringový servis
  • zákusky a sladké pečivo, svatební dorty, narozeninové dorty, čajové pečivo, korpusy, cukrářské polevy
  • lahůdkářská výroba, obložené mísy, chlebíčky a pomazánky, aspikové výrobky a bagety
Královský medovník Melado potěší milovníky kakaa i ovoce

Královský medovník Melado potěší milovníky kakaa i ovoce

Plánujete party, oslavu narozenin, posezení s přáteli či jakoukoli jinou událost, na které chcete své hosty...

Zajištění komplexního gastroservisu – catering, závodní stravování i pořádání oslav na klíč

Zajištění komplexního gastroservisu – catering, závodní stravování i pořádání oslav na klíč

Nabídka kvalitního cateringu patří k základním pilířům úspěšného pořádání jakékoliv soukromé či veřejné akce...

Dopřejte si gastronomický zážitek od firmy JOSPO a.s. každý den

Dopřejte si gastronomický zážitek od firmy JOSPO a.s. každý den

Profesionální tým společnosti JOSPO a.s. se specializuje na výrobu a rozvoz chlazených a teplých jídel...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...