Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autobazar: -prodej ojetých automobilů -financování, pojištění -výkup vozidel -náhradní díly, autoservis.

Autoservis, autobazar. - opravy nových i starších vozidel všech značek - servisní prohlídky nových vozidel - sezónní a inspekční prohlídky - kompletní autoservisní služby - veškeré mechanické opravy - opravy motorů, brzdových systémů, podvozků vozidel, atp. - provádění SKT a měření emisí - kompletní diagnostika motoru a načítání ...

Autobazar, bazar, prodej, výkup za hotové: -nákladní, užitkové a osobní automobily, vozy. Dovoz, import: -vozidel na zakázku. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Autozastavárna.

Autobazar: - dovoz a prodej vozidel - nákup, prodej pro autobazary - dovoz aut na zakázku.

Autopůjčovna. Dovoz aut. Pojištění, úvěr, leasing. Prodej nových i ojetých aut. Auta na objednávku.

Dovoz a prodej ojetých aut. Autobazar.

Autobazar. Zprostředkování, prodej, výkup: -osobní automobily. Přijímáme automobily do komisního prodeje. Vykupujeme také havarované a poškozené vozy. Nákup protiúčtem, na splátky leasing.

Autobazar. Nákup, zprostředkování, prodej i na splátky, l easing: -ojeté dopravní prostředky: -nákladní automobily, dodávkové automobily -přívěsy a návěsy -maringotky -motocykly -traktory.

Autobazar: - prodej vozidel - výkup vozidel - komisní prodej - dovoz vozidel na zakázku - autoservis - STK, emise.

Autobazar, bazar, prodej i na splátky, leasing, výkup: -ojeté automobily (vozidla). Zprostředkování, zajištění: -STK, emise -evidenční kontroly -odhlášení a přihlášení vozidla v registru vozidel městského úřadu -prodej - autodíly.

Autobazar,bazar,komisní prodej,výkup, prodej i na splátky,dovoz ze zahraničí: -ojeté osobní automobily (auta,vozy, vozidla). Provozování: -Auto BAR.

Autobazar. Autoservis. Prodej: - náhradní díly do automobulů. Pneuservis.

AUTOMONT ZLÍN - DAEWOO. Prodej, na splátky, leasing, pojištění: -nové a ojeté vozy DAEWOO, CHEVROLET -originál náhradní díly, příslušenství. Servis, oprava: -zajištění STK a ME (emise). Provádění: -CEBIA-ECR.

Prodej, poradenství, zprostředkování, leasing: -automobily tuzemské i zahraniční: -osobní -dodávkové -ojeté Služby: -výkup za hotové -možnost protiúčtu. Prodej: -invalidním občanům. Půjčovna: -přívěsné vozíky i dvouosé.

Autobazar, bazar, výkup, prodej, leasing: -osobní a užitkové automobily (vozy).

Prodej, autoservis, servis, oprava, leasing: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly -ojeté vozy. Montáž: -zabezpečovací zařízení do automobilů -tažná zařízení -kodování skel. Měření: -emise. Vysokozdvižné a přepravní vozíky. Pobočka: -Chropyně, Plešovec tel.:573355110.

Autobazar, bazar, dovoz, výkup, prodej, leasing, zprostředkování: -automobily.

Autokarosárna. Práce: -oprava autokaroserií. Dovoz, import, prodej. -zahraniční vozy.

Autobazar, bazar, výkup, zprostřekování prodeje i na splátky, leasing: -ojeté osobní a dodávkové automobily: -možnost koupě na protiúčet.

Autobazar, bazar: -ojeté osobní, užitkové auta Služby: -komisní prodej -výkup vozů za hotové -možnost koupě na protiúčet -leasing automobilů -Cetelem úvěr -GE Money Bank.

Autobazar, bazar, prodej, výkup: -ojeté osobní, dodávkové automobily -prodej vozidel na splátky -levné zákonné i haharijní pojištění -výkup vozidel v hotovosti.

Autobazar, pneuservis, pojištění vozidel, zprostředkování úvěru - leasing