Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nové náhradní díly, autodíly na automobily -dovoz - vozidel na přihlášení a náhradních autodílů z Itálie na automobily FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA: -čepy řízení, čepy závěsů, ramena závěsů kol, spojky, poloosy, homokinetické klouby, blatníky, kapoty, čela, prahy, ostatní karosářské díly, ...

Prodej, leasing, protiúčty, pojištění: -osobní a užitkové automobily FIAT. Prodej: -ojeté prověřené vozy FIAT. Maloobchodní prodej: -náhradní díly na všechny typy vozů -autodoplňky. Servis, opravy záruční a pozáruční: -všechny typy vozů. Autoservis, autoopravna, oprava: -havarovaných automobilů FIAT -autokarosářské práce, ...

Prodej: -ojeté automobily osobní a užitkové -náhradní díly na osobní a užitkové automobily -osobní a užitkové automobily. Dovoz: -ojeté automobily (osobní a užitkové).

k 31.10.2019 H MOTOR končí s prodejem Hyundai. Prodej, servis vozů: -Hyundai -ojeté vozy -financování -pojištění -montáže LPG.

Autobazar, bazar. Zprostředkování, výkup, prodej, leasing, pojištění: -automobily (vozidla.