API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Servis, opravy: -brzdové soustavy nákladních automobilů -seřizování brzdových soustav -diagnostika, montáže, opravy ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů. Prodej náhradních dílů: -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy WABCO -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy KNORR -kompletní ...

Autoservis, autodílna: -autoopravna -opravy automobilů všech značek -pneuservis auto+moto -diagostika motorových vozidel -VW, CITRÖEN, PEUGEOT a Fiat -příprava vozidel a vyřízení emisí a STK -servis a plnění autoklimatizací.

Služby: -autoservis. Prodej: -osobní automobily.

Autorizovaný prodejce, servis: -automobily HONDA -automobily MAZDA -automobily DAF.

Služby: -autoservis -autoopravna -pneuservis -klimatizace -diagnostika -lakování -geometrie -příprava na STK, emise -antikorozní nástřiky -měření účinnost tlumičů -karosářské práce.

Autoservis, autoopravy: -osobní a nákladní vozidla -emise, diagnostika, geometrie, pneuservis -prodej a montáž výfuků -prodej a servis autobaterií VARTA -regionální zastoupení VALVOLUBE -oleje, maziva.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Autoservis: -opravy, servis osobních automobilů -příprava vozidel na STK. Služby: -odtahová služba -autodoprava -pronájem autojeřábů.

Autobazar. Nákup, prodej, leasing: -ojeté automobily. Servis automobilů.

Autolakovna. Práce: -karosářské -nástřiky plastů a fólií -lakýrnické práce -lakování ušlechtilých kovů.

Autoopravna: -nákladní automobily -autobusy -servis BUS, LKW, ARGO -GO motorů, převodovek, diferenciálů -GO autobusů KAROSA -diesel servis MOTORPAL, BOSCH -servis retardérů Telma, VOITH -servis topení a klimatizace ebasto -opravy a výměna čelních skel -prodej náhradních dílů.

Prodej, leasing i na protiúčet, záruční i pozáruční servis: -automobily ŠKODA -automobily Citroën -automobily Hyundai. Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství. Služby: -autopůjčovna -autobazar -odtahová služba nonstop -opravy karoserií včetně laku -nástřik podvozku a dutin -měření emisí -karosářské práce ...

Nabídka služeb Autoservisu: - opravy motorových vozidel - karosářské a lakýrnické práce - montáž tažných zařízení "BRINK a WESTFALIA" - montáž zabezpečovacích zařízení "DEFEND LOCK" - výměny čelních skel, partner pojišťoven - plnění a údržba klimatizací - prodej a montáž satelitní navigace "TomTom" - výměna olejů a destiček. ...

Pneuservis: -lepení průrazu pneu a duší -výměny duší -montáž, demontáž, vyvažování penu -servis automobilů -kompletní servis brzd a výfukového systému -tlumiče -zprostředkování STK+emise -karosářské a lakýrnické práce.

Autodílna. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily -karosářské práce -dodání a opravy výfuky WALKER, BOSAL -prodej, montáž tažných zařízení BRINK -příprava a zajištění vozidel na STK. Stříkání a ošetření karosérie spodní část.

Nabízíme kompletní servis a služby automobilů a motocyklů všech značek, zprostředkování a dovoz ze zahraničí, zajištění úvěrů a nejvhodnějšího pojištění.

Autoservis: -přípravy na STK+emise -geometrie -oleje -stříkání spodků vozidel.

Služby: -autoopravna -autoservis.

Služby: -přestavby vozidel české výroby na LPG -měření emisí -montáž závěsných zařízení.

Autodílna-pneuservis Opravy, servis: -automobily. Pneuservis: -opravy pneu.

Služby: -opravy automobilů -příprava vozidel na technickou kontrolu -autoopravna -geometrie.

Autoservis: -opravy osobních a nákladních automobilů -mechanické a karosářské práce -diagnostika Bosch -pneuservis.

Služby: -opravy motorů benzinových a naftových -výměna rozvodových řemenů -prohlídka a příprava vozidel na STK -brzdy, čepy, tlumiče, řízení -výměna olejů.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.