Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Autoškola. Autodoprava nákladní mezinárodní i vnitrostátní. Spedice. Vedení účetní a daňové evidence.

Autoškola Provozujeme autoškolu všech skupin. Jsme akreditované školící středisko. Vlastníme vlastní počítačovou učebnu. Školíme řidiče profesionály a referenty. Poskytujeme kondiční jízdy. Závěrečné zkoušky na vlastní učebně. Pravidelné zkoušky. Poradentví pro dopravce.Školení pro taxi. Vracení řidičských průkazů. Mluvíme Aj, Nj, Psychotesty ...

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Autoškola: -výcvik řidičských oprávnění skupin AM, A1, A, B, C, D, E -kondiční jízdy -školení řidičů. Autobusová doprava

Autoškola - výcvik řidičů na skupiny AM, A1, A do 25KW, A nad 25KW, B, BE, C, CE - kondiční jízdy pro držitele řidičských průkazů - školení řidičů.

Autoškola - výcvik řízení vozidel - kondiční jízdy.

Autoškola - skupiny A a B - školení řidičů referentů - technické porady a konzultace.

Autoškola: -skupiny A, B, C, T, E, D. -specialista na výcvik skupiny A. Registrované školící středisko řidičů č. 018/2008 KK. Vstupní a pravidelné školení řidičů všech skupin. Pro vzdálenější uchazeče ubytování zdarma. Možnost z celé ČR.

Autoškola: -výcvik sk. B -kondiční jízdy -školení řidičů i na mezinárodní provoz -rychlokurzy, kurzy, individuální výcvik -slevy pro studenty.