Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola - výuka a výcvik pro řidičský průkaz skupiny B (osobní automobil do 3, 5 tuny). Kondiční jízdy a zajištění přezkoušení z odborné způsobilosti za účelem vrácení řidičského průkazu. -nejlevnější autoškola v Brně pro řidičský průkaz skupiny B.

Služby: -autoškola -autobusová doprava -cestovní agentura

Autoškola. Vyučujeme skupiny A, B, C, D, E, a T a všechny podkategorie. Školíme profesní řidiče a provádíme zrychlený výcvik.

Autoškola Výcvik řidičů. AM, A1, A2, A, B, B+96, B+E Kondiční jízdy osobním vozem, mikrobusem a na motorce. Školení řidičů referentů.

Autoškola - kondiční jízdy - oprávnění sk. B

Autoškola - výcvik a výuky pro získání řidičského oprávnění skupiny B - školení teferentů - kondiční jízdy

Autoškola NOVA. Výcvik řidičů na skupiny: - AM - malý motocykl - Ao - motocykl do 25 kW - A - motocykl bez omezení - B - osobní automobil - školení řidičů - kondiční jízdy.

Provozování autoškoly - řidičské průkazy - školení řidičů

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Výuka německého jazyka

Autoškola. Služby: -školení řidičů. -kondiční jízdy.

Autoškola - výcvik pro řidičské oprávnění B, A+B, B+E - kondiční jízdy k řidičskému oprávnění skupiny B - školení referentských řidičů Znalecké posudky - oceňování motorových vozidel, strojů a zařízení