Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola AK Roman Kadlec - kurzy k získání řidiského oprávnění skupiny B - kondiční jízdy

Autoškola - skupiny B, B+E, B1 - kondiční jízdy - školení řidičů

Autoškola - kondiční jízdy - kurzy k získání ŘP skupiny A + B, B E, B - školení řidičů

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Autoškola. Poskytujeme výuku a výcvik ve městech Kroměříž, Holešov, Hulín, Bystřice pod Hostýnem. Výuka a výcvik pro všechny skupiny řidičských oprávnění - skupiny A, B, C, C+E, D, T. Školení profesionálních řidičů, školení referentů . Školení profesionálních řidičů poskytujeme s akreditovaným školícím střediskem v Holešově, na všechny ...

Autoškola -výcvik skupin AM, A1, A2, A, B - školení řidičů referentských vozidel.

Školící středisko a autoškola.

Autoškola HOLBA. Služby: -výuka: -sk. AM, A1, A, B, B+E, C, C+E -kondiční jízdy -vrácení řidičského průkazu -akreditované školící středisko řidičů. Výukové středisko, sídlo: -Uherský Ostroh, Komenského 151.

Naše autoškola se zabývá výukou a výcvikem k získání řidičského oprávnění pro skupiny B, C a CE v Olomouci a blízkém okolí. Výuka probíhá ve vlastní učebně, na trenažerech a ve výcvikovém vozidle. Zajišťujeme také kondiční jízdy. Poskytujeme slevu na kondiční jízdy v Olomouci slevu pro páry a skupiny. Získat řidičák není snadné, ale u nás pro to ...

Autoškola - skupina B, A18, A21, A1, AM Poskytujeme školení řidičů. Realizuji kondiční jízdy.

Autoškola výuka výcvik skupin A, B, C, CE, T, D, DE. Školící středisko řidičů: - profesní průkaz - školení vysokozdvižných vozíků - školení řidičů referentů - kondiční hodiny.

Autoškola - školení referentů - kondiční jízdy

Výuka a výcvik k získání řidičských oprávnění - školení řidičů.