Makrofakt, s.r.o.

Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Zprostředkování mezinárodní přepravy. Služby: - silniční přeprava - hromadné LCL/sběrné zásilky - námořní přeprava - železniční a Intermodální přeprava - letecká přeprava - projektové řízení - celní odbavení

Grand Line Holding a.s. nabízí: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - přeprava menších zásilek dodávkovými vozy - přeprava chladírenskými kamióny - komletní spediční servis - skladování, obchodní činnost - poradenská činnost v oboru - servis nákladních vozů

Expresní kurýrní služba. Fungujeme na trhu kurýrních služeb od roku 1999. Naše zkušenosti z rychlých přeprav a doručování průběžně využíváme pro vývoj zákaznických aplikací a komunikace přes internet. Jako první na českém trhu nabízíme unikátní systém přesného výpočtu ceny v závislosti na vzdálenosti. V aplikaci www.ekuryr.cz nabízíme ...

Nabídka zprostředkování dopravy a náklady, specializace zejména na vytěžování celých kamionů.

Mezinárodní nákladní doprava - EU Vnitrostátní silniční doprava. Přeprava nákladů po železnici. Přeprava nebezpečných nákladů.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Noční kurýr je dodací služba s novým přístupem. Není to jen noční rozvoz alkoholu, potravin, léků a květin. Je to poskytnutí přátelské pomoci za přátelskou odměnu. Na Vaše přání vám dovezeme jakékoliv zboží na jakékoliv místo v Praze a v okolí Prahy. Neprodáváme zboží, jen poskytujeme zprostředkovatelské služby.

IN TIME KURÝR, spol. s r.o. se specializuje na poskytování kurýrních služeb a mezinárodní zasilatelství. EXPRES ČR: - zásilky EXPRES budou doručeny tentýž den za předpokladu, že budou do zákaznického centra doručeny do 10, 00 hodin - u těchto zásilek nepřijímáme odpovědnost za nedoručení zásilky z důvodu nepřítomnosti příjemce. EXPRES ...

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Kompletní kurýrní služby: - přeprava zásilek - autodoprava - expediční služby - rozvoz jídel a květin - vnitrostátní doprava - expres kurýr Praha.

Provozování kurýrní služby, mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství.

Převozy všech druhů zásilek, po jedné i po dvou stopách..

Mezinárodní spedice. Expresní přeprava zboží.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Provoz expresní dálkové přepravy do 3.000 kg po ČR a vybraných státech Evropy.

Ekonomické, standardní nebo expresní doručování zásilek po Praze (do 240min., do 120min., do 60min). Zajištění každodenního firemního servisu (výběr a podání pošty, kancelářské formality, individuální přání).

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Služby: -rozesílání hromadných zásilek (i doporučených nebo s doručenkou) dopisu, letáku, obchodních tiskovin, novin, časopisu, složenek, upomínek ale i balíku a nestandartních předmětů -balení dokumentů a časopisů do folií -příprava tisku, DTP* studio, grafické návrhy, tisk na základě dodaných podkladů zajistíme tisk ...

Flexibilní kurýrní služba, firma zajišťující kompletní messenger servis. Zabýváme se expresním rozvozem kusových zásilek po Praze, ČR a Evropě za velice příznivé ceny. Spolehlivá kurýrní služba a vstřícný přístup k zákazníkovi jsou samozřejmostí.

autodoprava ČR + EU, kurýrní služby, rozvoz zásilek

Stelivo pro kočky: - on-line prodej - béžově hnědá - okrově hnědá - šedá. Průmyslové podlahy: - průmyslové podlahy - designové podlahy - speciální stavební hmoty.