Makrofakt, s.r.o.

Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Provoz kurýrní a taxi služby.

Mezinárodní, zahraniční zasilatelství, spedice, přeprava, doprava: - námořní, kontejnerová

Kuryrní zásilková firma - meziměstský rozvoz Smluvní přeprava osob

Kurýrní služba - expresní rozvoz po ČR a Evropě

Expresní individuálně prováděna přeprava zásilek mezi všemi místy České republiky.

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti reklamy, sítotisku, velkoplošného tisku, serigrafie-uměleckého tisku, písmomalířství, reklamních předmětů apod. Předností společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost v reklamní činnosti a sítotisku sahající do roku 1993 a zároveň neustálé zkvalitňování a vylepšování nabízených služeb. ...

Kurýrní služba - expresní přeprava zboží - zásilkové služby - doručování zásilek po ČR i do zahraničí

Expresní přeprava zásilek a expresní rozvoz dárků. Rozvoz jídel v 7 městech ČR. Přeprava zavazadel na letiště.

Ekologické taxi. Taxi, přeprava osob po celé ČR i Evropě, expresní přeprava, přeprava kusových zásilek, přeprava zvířat po ČR i Evropě.

Nabídka kurýrních služeb pro call centra, telekomunikační a bankovní společnosti.

Tvorba her na hrdiny, společenských a deskových her, sci-fi a fantasy literatury.Tvůrce hry Dračí doupě. Zásilková služba.

Nabízíme mezinárodní přepravu, specializace na Turecko. Kamionová doprava celovozy, sběrná služba, námořní i letecké zásilky. Znalost turečtiny. Zajišťujeme dopravu do Itálie, Rumunska, Bulharska, Gruzie - obousměrně

Skladování Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava Námořní přeprava Logistika Nákladní přeprava Nákladní doprava Osobní přeprava

Nákladní a silniční dopravu. Naše služby jsou přeprava kusových a celokamionových zásilek po celé ČR, skladování, spedice. Dále nabízime logistické služby.

Komplexní zasilatelské služby. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti direct mailingu, tzn.od vytvoření relevantní databáze až po vyhodnocení výsledků. Dále nabízíme rozesílání: - zásilky - balíky - reklamní materiály a předměty - tiskoviny.

Zasílatelství Letecká doprava Námořní doprava Spediční služby.

Kurýrní služba.Urgentní rozvozy: Praha, ČR, Evropa.

Kurýrní, dopravní a distribuční služby. Síť půjčoven, prodej náhradních dílů pro čtyřkolky a motocykly a produkční agenturu Klíč. Poskytujeme komplexní zajištění dopravních služeb. Mladý kolektiv vlastních zaměstnanců, obsluhuje náš vozový park, temperované sklady a síť půjčoven: - osobní vozy - pick-upy - dodávky - nákladní ...

Služby: - spediční činnost - mezinárodní doprava - mezinárodní zasilatelství - kamionová doprava - specialista na přepravu do a ze Španělska.

Nabízíme přepravu zásilek a kurýrní služby..