Makrofakt, s.r.o.

Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství: - přeprava celovozových zásilek, - přeprava kusových zásilek.

Naše kurýrní služba disponuje všemi dopravními prostředky, počínaje bicykly a konče užitkovými vozy, je tedy více než schopna s náležitou péčí přepravit Vaše zásilky téměř jakýchkoliv rozměrů.

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Poskytování dopravně zasílatelských služeb v rámci Evropy.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky - kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu - zastupování v celním řízení - zajištění - celní dluh - ...

Poskytujeme komplexní profesionální služby v oblasti dopravy a přepravy osob, vozidel a zásilek, jmenovitě Odvoz Vašeho vozu ( tzv.Drink asistence, drink assistant, drink taxi ) v Praze a okolí, Smluvní přepravu osob v rámci Prahy, ČR a Evropy, expresní přepravu zásilek v Praze, ČR a Evropě, služby osobní řidiče, individuální a hromadné převozy ...

Vnitrostátní a mezinárodní kurýrní služby a přeprava osobními vozy a pickupy. Specializujeme se na přepravu dokumentů, zboží, skla, elektroniky i biologických vzorků ten samý den mezi krajskými městy v ČR a SR. Ekonomické tarify mezi Prahou a Brnem.

Dopravní a kurýrní služba: - Praha, ČR a Evropa - distribuce a rozvoz zboží - expresní přeprava zásilek - zastupování v celním řízení. Zásilky přepravované naší firmou mimo Evropskou Unii Vám kompletně celně odbavíme, tzn. vystavíme vývozní JSD, transitní doklad z hranic do vnitrozemí a dovozní JSD.

Autodoprava, kurýrní služba, rozvoz zboží, stěhování.

Logistické služby formou outsourcingu a zasilatelských služeb. Poradenství v oblasti logistiky.

Služby: - export - import - přeprava v rámci ČR. Přeprava do celého světa: - dokumentových zásilek - balíkových zásilek - paletových zásilek. Druhy přepravy: - letecká expresní - cargo - pozemní balíková - pozemní a systémem sběrné služby - pozemní a systémem sběrné dokládky - přímý kurýr.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP

Skladování a pojištění centrální a poradenské služby Pozemní přeprava centrální a poradenské služby Letecká přepravaposkytují - centrální a poradenské služby Námořní přepravaposkytují - centrální a poradenské služby Nákladní dopravaposkytují - centrální a poradenské služby

Přeprava - kusové zásilky Autodoprava Stěhování

Zasilatelství Pronájem - železniční vozy

Přeprava - kusové zásilky - Praha, celá ČRrozvoz - jídla a květiny Letecká přeprava Prodej - dárkové předměty

Kamionová doprava Kontejnerová přeprava Přeprava - kusové zásilky Zajištění - námořní doprava Zajištění - železniční doprava